Νέα Toyota Corolla Active Sport: Με σφιχτή ανάρτηση & τιμή 20.000 ευρώ

22.243 Επισκέψεις στο άρθρο (3/4/2024)
Νέα Toyota Corolla Active Sport: Με σφιχτή ανάρτηση & τιμή 20.000 ευρώ
4 Φωτογραφίες »

- Σαν την GR Sport έκδοση αλλά για την Ιαπωνία
- Έχει νέο μπροστινό προφυλακτήρα, εμβλήματα Active Sport και νέες επενδύσεις
- Υβριδικό με 1.800άρη ή 2λιτρο μοτέρ
- Οι τιμές στην Ιαπωνία

Σαν την GR Sport έκδοση αλλά για την Ιαπωνία

Μια νέα έκδοση με όνομα Active Sport περιλαμβάνει η γκάμα της αναβαθμισμένης Toyota Corolla, η οποία λανσαρίστηκε στην Ιαπωνία. Η νέα ειδική έκδοση φέρνει σπορ πινελιές, περισσότερο εξοπλισμό και πιο σφιχτή ανάρτηση, γεγονός που την κάνει να μοιάζει με την έκδοση GR Sport που γνωρίζουμε στην Ελλάδα και προσφέρεται μόνο στις σεντάν και wagon (Touring Sports) εκδοχές του μοντέλου.

Έχει νέο μπροστινό προφυλακτήρα, εμβλήματα Active Sport και νέες επενδύσεις

Όσον αφορά τον σχεδιασμό, αμφότερα τα μοντέλα ξεχωρίζουν από τις απλές εκδόσεις χάρη στον ανασχεδιασμένο μπροστινό προφυλακτήρα με τους διακοσμητικούς αεραγωγούς στις δύο άκρες της μαύρης γρίλιας, τις πλαϊνές ποδιές με τα εμβλήματα Active Sport, τις μαύρες λεπτομέρειες και τις 17άρες μαύρες ζάντες αλουμινίου. Η χρωματική παλέτα είναι περιορισμένη και περιλαμβάνει άσπρη, μαύρη και γκρι βαφή σε συνδυασμό με μαύρη οροφή.

Στο εσωτερικό, η Toyota έχει προσθέσει σπορ μπροστινά καθίσματα με επένδυση από συνθετικό δέρμα και λεπτομέρειες σε γκρι και χρώμιο. Από αλουμίνιο είναι τα πεντάλ, ενώ βλέπουμε σε διάφορα σημεία τα εμβλήματα της μάρκας.

Υβριδικό με 1.800άρη ή 2λιτρο μοτέρ

Παρά τον σπορ σχεδιασμό της έκδοσης, η Corolla δεν συνδυάζεται με κάποιο νέο μοτέρ, πράγμα που σημαίνει πως το κινητήριο σύνολό της είναι υβριδικό με βάση είτε τον 1.800άρη είτε τον 2λιτρο κινητήρα της φίρμας. Προαιρετικά προσφέρεται το σύστημα τετρακίνησης. Η μόνη μηχανική αναβάθμιση είναι η νέα ανάρτηση (μόνο στα προσθιοκίνητα) που κάνει το αυτοκίνητο πιο σφικτό για όσους θέλουν να απολαύσουν μια στροφοδιαδρομή.

Οι τιμές στην Ιαπωνία

Οι τιμές της Toyota Corolla Active Sport ξεκινούν στην Ιαπωνία από 19.220 ευρώ για το δικίνητο σεντάν και από 20.740 ευρώ για το wagon.

FORD E-TRANSIT
test center