Νέα έκδοση «Edition» του Kia Sorento
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέα έκδοση «Edition» του Kia Sorento

5.989 Επισκέψεις στο άρθρο (4/7/2022)

Μία νέα έκδοση του Sorento λάνσαρε η Kia για την αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου, η οποία χαρακτηρίζεται από πλούσιο εξοπλισμό και συνδυάζει την πρακτικότητα και το πλούσιο τεχνολογικό υπόβαθρο με τους μεγάλους χώρους του D-SUV.

Πολλές εκδόσεις σε «συσκευασία» μίας

Τη νέα έκδοση «Edition» του Sorento παρουσίασε η Kia για την αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου. Η νέα έκδοση του μεσαίου SUV ουσιαστικά συσκευάζει τα μέχρι τώρα επίπεδα εξοπλισμού στην εν λόγω αγορά σε μία ενιαία έκδοση, με πλούσιο εξοπλισμό.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Πλούσιος ο εξοπλισμός

Το νέο Kia Sorento «Edition» μεταξύ άλλων διαθέτει χαρακτηριστικά όπως δερμάτινη επένδυση Nappa, πανοραμική ηλιοροφή, προσαρμόσιμο head-up display, ηλεκτρική πόρτα για το πορτμπαγκάζ, σύστημα απομακρυσμένης έξυπνης υποβοήθησης στάθμευσης, οθόνη 360 μοιρών, σύστημα ήχου Bose premium με 12 ηχεία, ασύρματο φορτιστή κινητού τηλεφώνου, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενο κάθισμα οδηγού 10 κατευθύνσεων με οσφυϊκή υποστήριξη και ενσωματωμένο σύστημα μνήμης, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενο κάθισμα συνοδηγού 8 κατευθύνσεων, εμπρός και πίσω θερμαινόμενα καθίσματα και μπροστινά αεριζόμενα καθίσματα και άλλα.

Σε τρία χρώματα με μαύρες λεπτομέρειες

Εξωτερικά, το Sorento «Edition» έρχεται με μαύρες πινελιές, συμπληρώνοντας τις τρεις επιλογές χρωμάτων του αμαξώματος: White Pearl (λευκό), Graphite (γκρι σκούρο) και Midnight Black (μαύρο). Ένα σετ τροχών 19 ιντσών είναι στάνταρ για τα υβριδικά και PHEV μοντέλα, ενώ το πετρελαιοκίνητο Sorento διαθέτει αποκλειστικά ένα σετ μαύρων ζαντών αλουμινίου 20 ιντσών.

Συνέχεια του άρθρου >>>
MIKRA VANS LEASING
VW CRAFTER LEASEPRO