Scoop: Νέο Audi Q4
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Scoop: Νέο Audi Q4

(20/11/2016)

Θα σας άρεσε ένα Audi TT off road; Κάπως έτσι μοιάζει το Q4 για το οποίο εξασφαλίσαμε από τους κατασκόπους μας αποκλειστικές εικόνες και πληροφορίες. Μάθετέ τα όλα.

Ένα μοντέλο επηρεασμένο από το Audi ΤΤ off road που είχε κάνει την παρουσία του αισθητή το 2014 ως concept, θα επιστρέψει ως Q4.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Το νέο πενταθέσιο Audi Q4 έχει σχεδιαστεί για να ανταγωνιστεί τα BMW X2 και την Mercedes-Benz GLA. Η βάση πάνω στην οποία θα πατήσει το Q4 είναι η δεύτερη γενιά Q3. Έχει προγραμματιστεί να ακολουθήσει τα Q6 και Q8 στους εκθεσιακούς χώρους το 2019 και η τιμή του αναμένεται να ξεκινάει από τα 36.000 ευρώ.
Η επόμενη γενιά του Q3 προβλέπεται ότι θα αυξηθεί σε μέγεθος, αν και ακόμη είναι νωρίς και δεν έχει παρουσιαστεί κάτι επίσημα από την Audi όσο αναφορά τις διαστάσεις, σίγουρα θα είναι λίγο μεγαλύτερο από το σημερινό Q3.

Στο εσωτερικό του Q4 θα υπάρχουν όλες οι νέες τεχνολογίες που έχουν ήδη παρουσιαστεί σε Audi και Volkswagen. Το Q4 θα περιλαμβάνει οθόνες full-HD, λειτουργίες ελέγχου και παραμετροποίησης, μια οθόνη πλοήγησης 9,2 ιντσών τεχνολογίας αφής και δυνατότητες συνδεσιμότητας smartphone.

Τα μηχανικά σύνολα που θα φοράει το Q4 θα είναι μια σειρά από μια νέα γενιά βενζίνης και πετρελαίου, τεσσάρων κυλίνδρων χωρητικότητας 1,5 λίτρων και 2,0 λίτρων και πέντε κυλίνδρων 2,5 λίτρων. Η γκάμα του Q4 δεν αποκλείεται να περιλαμβάνει επίσης και έκδοση e-tron με έναν κινητήρα plug-in βενζίνης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

SPRING SEAT
citroen