Η αρχή θα γίνει με το I.D το οποίο θα προσφερθεί στην Ευρώπη.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η αρχή θα γίνει με το I.D το οποίο θα προσφερθεί στην Ευρώπη.

Πέντε ηλεκτρικά μοντέλα από τη VW

3.510 Επισκέψεις στο άρθρο (23/6/2017)

Πάνω σε ένα πρότζεκτ πέντε διαφορετικών ηλεκτρικών αυτοκινήτων εργάζεται η Volkswagen, σύμφωνα με τα διεθνή μέσα.

Η εταιρεία σε διάστημα τεσσάρων χρόνων (2019-2022), θα κατασκευάσει και θα παρουσιάσει πέντε ηλεκτρικά μοντέλα, τα οποία θα είναι βασισμένα στην νέα πλατφόρμα MEB.

το I.D. Buzz.

το I.D. Buzz.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Η αρχή θα γίνει με το I.D το οποίο θα προσφερθεί στην Ευρώπη. Το I.D. Concept που παρουσιάστηκε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού το 2016, είναι ένα κομψό πεντάθυρο hatchback που διαθέτει έναν ηλεκτροκινητήρα 170 ίππων και μπορεί να διανύσει μεταξύ 400-600 χιλιομέτρων. Το συγκεκριμένο μοντέλο θα μπορεί να συγκριθεί με ένα καλά εξοπλισμένο Golf, ενώ η ισχύς του θα του επιτρέπει να επιταχύνει από τα 0 στα 100χλμ./ώρα σε λιγότερο από οκτώ δευτερόλεπτα.

Έπειτα θα ακολουθήσει το I.D. Cross, που προβλήθηκε μέσω ενός Concept, στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Σαγκάης. Σε ότι αφορά τις προδιαγραφές δεν υπάρχουν πληροφορίες, ωστόσο το Concept είχε μια μπαταρία ιόντων λιθίου των 83 kWh, που τροφοδοτούσε δύο ηλεκτροκινητήρες, με συνολική ισχύ 306 άλογα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς, όλα αυτά επέτρεπαν στο αυτοκίνητο να διανύει αποστάσεις έως και 500 χιλιόμετρα.
Τα δύο επόμενα μοντέλα είναι το I.D. AEROe και I.D. Lounge. Το AEROe φαίρεται να είναι ένα σπορ sedan ή coupe ενώ το Lounge, θα μπορούσε να είναι crossover ή MPV και θα κυκλοφορήσουν στις αγορές της Κίνας και των ΗΠΑ.

Τέλος έχουμε το I.D. Buzz. Το συγκεκριμένο μοντέλο έχει ρετρό σχεδίαση και δύο ηλεκτρικούς κινητήρες με κίνηση στους τέσσερις τροχούς, που του αποφέρουν ισχύ 374 ίππων, έχοντας τη δυνατότητα να φτάσει από στάση τα 100 χιλιόμετρα ανά ώρα σε περίπου 5 δευτερόλεπτα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
skoda