Η πρώτη εικόνα του Peugeot Instinct Concept ανέβηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της έκθεσης της Γενεύης και πριν προλάβει να αποσυρθεί έκανε το γύρο του κόσμου.

Η πρώτη εικόνα του Peugeot Instinct Concept ανέβηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της έκθεσης της Γενεύης και πριν προλάβει να αποσυρθεί έκανε το γύρο του κόσμου.

Peugeot Instinct Concept

3.327 Επισκέψεις στο άρθρο (26/2/2017)

Διέρρευσε η μορφή του Peugeot Instinct Concept, ενός φουτουριστικού πρωτότυπου εντυπωσιακής σχεδίασης που θα κάνει ντεμπούτο σε λίγες ημέρες στην έκθεση της Γενεύης.

Σε λίγες ημέρες στην έκθεση της Γενεύης, θα κάνει ντεμπούτο ένα φουτουριστικό πρωτότυπο της Peugeot, η μορφή του οποίου διέρρευσε με έναν περίεργο τρόπο. Λόγος γίνεται για το Instinct Concept, η πρώτη εικόνα του οποίου ανέβηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της έκθεσης και πριν προλάβει να αποσυρθεί έκανε το γύρο του κόσμου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Λογικά πρόκειται για μια σχεδιαστική σπουδή των Γάλλων, η οποία θα μας κάνει εντύπωση αν δεν διαθέτει κάποιου είδους ηλεκτρική τεχνολογία. Δεν ξέρουμε αν αποτελεί προπομπό κάποιου μοντέλου ή αν το πρωτότυπο θα δανείσει στοιχεία του σε μελλοντικά οχήματα της Peugeot.
  
Το σίγουρο είναι πως διαθέτει «μυώδη» σχεδίαση και μία τεράστια γρίλια που καταλαμβάνει σχεδόν όλο το εμπρός μέρος του concept. Μεγάλες είναι και οι ρίγες που φιλοξενούν τα φώτα ημέρας, ενώ αντί για καθρέπτες έχουν τοποθετηθεί κάμερες. Στην οροφή δείχνει να έχει τοποθετηθεί κάτι που την κόβει στη μέση. Περίεργης αισθητικής είναι και οι ευμεγέθεις τροχοί.
 
Αν και δεν έχουμε ακόμα εικόνα από το εσωτερικό του γαλλικού πρωτότυπου, αναμένεται η εταιρεία να μας δείξει τι σκέφτεται σε όρους άνεσης, συνδεσιμότητας και εργονομίας για το μέλλον της. Σε κάθε περίπτωση, το Instinct Concept θα παρουσιαστεί στη Γενεύη πλάι στα Peugeot 5008 και Partner Tapee Electric, με το τελευταίο να κάνει και αυτό πρεμιέρα στην ελβετική πόλη.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
NISSAN