Η εταιρεία ALFAparts εισάγει και διανέμει μόνο ποιοτικά ανταλλακτικά αυτοκινήτων, γνήσια ή εφάμιλλα των γνησίων.

Ποιοτικά ανταλλακτικά αυτοκινήτου σε τιμές stock

2.698 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 13/9/2016

Μία τεράστια γκάμα με πάνω από 100.000 ανταλλακτικά stock, διαθέτει η εταιρεία ALFAparts, στο ηλεκτρονικό κατάστημα της οποίας, μπορείτε να τα βρείτε σε προνομιακές τιμές.

 
Η εταιρεία ALFAparts δραστηριοποιείται στην εισαγωγή και πώληση των ανταλλακτικών αυτοκινήτων από το 1980. Οι εγκαταστάσεις 700 τ.μ. της εταιρείας, η τεράστια γκάμα άνω των 100.000 ανταλλακτικών stock, η τεράστια εμπειρία και το εξειδικευμένο προσωπικό της, αποτελούν τα κύρια ανταγωνιστικά της πλεονεκτήματα, τα οποία και την ξεχωρίζουν στην αγορά, τόσο στη χονδρική όσο και στη λιανική πώληση.

Η ALFAparts εισάγει και διανέμει μόνο ποιοτικά ανταλλακτικά αυτοκινήτων, γνήσια ή εφάμιλλα των γνησίων βάσει της κοινοτικής οδηγίας 461/2010 που ορίζει πως ανταλλακτικά και εξαρτήματα κατάλληλα για την επισκευή και συντήρηση οχημάτων είναι όλα όσα κατασκευάζονται σύμφωνα με τα πρότυπα που ορίζει η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Το e-shop της εταιρείας, υπόσχεται μία εύκολη και ευχάριστη περιήγηση, ενώ οι άνθρωποί της είναι διαρκώς στη διάθεσή σας και τηλεφωνικά, για οποιαδήποτε απορία έχετε. Βρείτε στην ιστοσελίδα alfaparts.gr,
  • το STOCK HOUSE με τιμές από 60% έως 90% φθηνότερα και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.
  • τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ με προϊόντα από 40% έως 70% φθηνότερα.
Όλες οι τιμές στα προϊόντα είναι με ΦΠΑ 24%