Μεριμνήστε για την μπαταρία του αυτοκινήτου σας τοποθετώντας τηn κατάλληλη για αυτό και με το σωστό τρόπο εγκατάστασης, ώστε να βγείτε κερδισμένοι.

Μπαταρίες Winner ιδανικές για οχήματα με σύστημα Start-Stop

2.279 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 24/10/2016

Οι μπαταρίες αυτοκινήτου Winner ξεχωρίζουν για την μοναδική τους αντοχή, τις εξαιρετικές επιδόσεις τους, και την αξιοπιστία τους σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

 
Η τεχνολογία προχωράει και έτσι δεν μένει πίσω ούτε ο τομέας της κατασκευής  μπαταριών παντός τύπου τροχοφόρων, καθώς η επιλογή της σωστής μπαταρίας είναι καθοριστική για τη λειτουργία του αυτοκινήτου.

Στο πλαίσο αυτό οι μπαταρίες αυτοκινήτου Winner αποτελούν μία κορυφαία επιλογή στην αγορά, αφού πρόκειται για μπαταρίες υψηλής ποιότητας που κατασκευάζονται με μόλυβδο Α ποιότητας και είναι τεχνολογίας ασβεστίου, AGM και GEL. Με μια τεράστια σειρά προϊόντων, οι μπαταρίες Winner καλύπτουν όλο το φάσμα των τροχοφόρων οχημάτων, από επιβατικό, φορτηγό, τρακτέρ μέχρι χωματουργικό μηχάνημα! Ιδανικές για αυτοκίνητα εξοπλισμένα με τελευταίας τεχνολογίας Start-Stop σύστημα, για αυτοκίνητα με δυνατούς κινητήρες και μεγάλες απαιτήσεις σε ενέργεια, αλλά και απλά συμβατικά αυτοκίνητα. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι μπαταρίες Winner, διατίθενται και με γραπτή εγγύηση 2 χρόνων

Οι σειρές της Winner που θα βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα ilektronio-batteries.com είναι οι εξής :
  • Winner Prestige τεχνολογίας AGM
  • Winner Sprint Free τεχνολογίας AGM
  • Winner Premium High Performance, κλειστού τύπου ασβεστίου υψηλών επιδόσεων
  • Winner Premium, κορυφαία κλειστού τύπου ασβεστίου.
 
Δείτε περισσότερα εδώ