Σε δοκιμές το Audi S3 σεντάν

3.174 Επισκέψεις στο άρθρο (2/7/2019)

Με τον γνωστό 2λιτρο κινητήρα κάτω από το καπό, πιο μοντέρνα εμφάνιση και μεγάλο τεχνολογικό εξοπλισμό αναμένεται το S3 σεντάν. Διαβάστε τι μαθαίνουμε.

To νέο Αudi S3 θα είναι διαθέσιμο και σε σεντάν έκδοση σύμφωνα τουλάχιστον με όλες τις τελευταίες πληροφορίες, ενώ πρέπει να σημειώσουμε πως έχουν έρθει στο φως αναφορές ότι το μοντέλο ήδη κάνει τις δοκιμές του κάτω από βαρύ καμουφλάζ.

Το S3 σεντάν θα εξοπλιστεί με την ίδια εξαγωνική γρίλια που χαρακτηρίζει όλα τα νέα μοντέλα της μάρκας, σπορ διαχύτες εμπρός και πίσω, μεγαλύτερους εισαγωγείς αέρα στον πρόβολο, σύστημα εξάτμισης με τέσσερις απολήξεις, μεγαλύτερων διαστάσεων ζάντες αλλά και ελαφρώς πιο μοντέρνα φωτιστικά σώματα πίσω.

Το εσωτερικό του επόμενου S3, ανεξαρτήτως τύπου αμαξώματος, αναμένεται με καλύτερη ποιότητα κατασκευής και εξαιρετική συναρμογή όπως μας έχει συνηθίσει η Audi στα πιο νέα μοντέλα της, ενώ και οι χώροι θα είναι μεγαλύτεροι. Από πλευράς τεχνολογίας περιμένουμε πολλά στοιχεία από το A4 να χρησιμοποιηθούν και στο Α3/S3 με τον ψηφιακό πίνακα οργάνων Audi Virtual Cockpit να θεωρείται εκ των ουκ άνευ.

Στο μηχανοστάσιο του S3, σε οποιαδήποτε έκδοση θα βρίσκεται ο υπερτροφοδοτούμενος 4κύλινδρος 2λιτρος κινητήρας σε συνδυασμό με το 7άρι αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη και το σύστημα τετρακίνησης. Η απόδοση του μοτέρ λέγεται ότι θα ξεπεράσει τα 300 άλογα και τα 400 Nm ροπή, αφού η Audi θα ήθελε ιδανικά να το κάνει ταχύτερο από την τωρινή γενιά.

Με το νέο Audi A3 να αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στα τέλη του 2019, η S3 έκδοση επιδόσεων θα κάνει πρεμιέρα πιθανότατα στις αρχές του 2020.
 

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda