Στις 9 Νοεμβρίου το ντεμπούτο των Audi Q8 e-tron και Sportback

Στις 9 Νοεμβρίου το ντεμπούτο των Audi Q8 e-tron και Sportback

1.680 Επισκέψεις στο άρθρο (7/11/2022)

Έτοιμα για να αποκαλυφθούν στο κοινό είναι τα νέα Audi Q8 e-tron και Q8 Sportback e-tron, τα οποία θα πραγματοποιήσουν το ντεμπούτο τους στις 9 Νοεμβρίου.

Το e-tron γίνεται Q8 e-tron

Τις φήμες που ήθελαν την Audi να αλλάζει την ονομασία του ηλεκτρικού SUV e-tron κατά την ανανέωσή του επιβεβαίωσε η γερμανική μάρκα. Μέσω teaser η Audi γνωστοποίησε πως στις 9 Νοεμβρίου θα αποκαλυφθούν επίσημα τα Q8 e-tron και Q8 Sportback e-tron.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Δύο teaser από την Audi

Η Audi δημοσίευσε ένα σχετικό teaser βίντεο στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και μία εικόνα που παρουσιάζει την σιλουέτα των δύο χωρίς ρύπους SUV. Στην εικόνα ξεχωρίζει η πίσω φωτιζόμενη LED μπάρα, ενώ στο βίντεο παρουσιάζονται μερικά από τα χαρακτηριστικά του ζεύγους του Q8 e-tron.

Είχε γνωστοποιήσει τις προθέσεις της η Audi

Άλλες πληροφορίες προς το παρόν δεν έχουν υπάρξει, ωστόσο αυτό δεν αναμένεται να αργήσει αφού σε λίγες ημέρες τα δύο ηλεκτρικά SUV θα έχουν αποκαλυφθεί. Θυμίζουμε πως στο παρελθόν η Audi είχε γνωστοποιήσει αρχικά πως το Q8 e-tron θα αντικαθιστούσε το e-tron το 2026 στη νέα του γενιά, ωστόσο στη συνέχεια παρουσίασε ένα νέο πλάνο που έδειχνε το Q8 e-tron να έρχεται από την ανανέωση του e-tron.   

Συνέχεια του άρθρου >>>
MIKRA VANS LEASING
ETRANSIT VS ESPRINTER