Σχέδια οραματίζονται το ηλεκτρικό Toyota Land Cruiser
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Σχέδια οραματίζονται το ηλεκτρικό Toyota Land Cruiser

3.995 Επισκέψεις στο άρθρο (10/11/2023)

- Ανεξάρτητα σχέδια του ηλεκτρικού Land Cruiser.
- Αλλαγμένο σε σχέση με το πρωτότυπο Land Cruiser Se.
- Επταθέσιο SUV με μεταξόνιο πάνω από 3 μέτρα.
- Καμία πληροφορία για το σύστημα κίνησης.

Ανεξάρτητα σχέδια του ηλεκτρικού Land Cruiser

Πριν από λίγες ημέρες η Toyota αποκάλυψε το ηλεκτρικό πρωτότυπο Land Cruiser Se, κάνοντας την προεπισκόπηση της ηλεκτρικής έκδοσης του Land Cruiser. Σήμερα ανεξάρτητα σχέδια επιχειρούν να μας δείξουν πως θα είναι η εξωτερική εμφάνιση ενός μελλοντικού Land Cruiser χωρίς κινητήρα εσωτερικής καύσης, το οποίο θα διαφέρει σχεδιαστικά από το τρέχον μοντέλο, ενώ θα έρθει ως επταθέσιο με μεταξόνιο πάνω από 3 μέτρα.

Αλλαγμένο σε σχέση με το πρωτότυπο Land Cruiser Se

Σε αντίθεση με το concept Land Cruiser Se, στα σχέδια που προέρχονται από την ιστοσελίδα Kolesa παρατηρούμε πως το μοντέλο είναι εξοπλισμένο με παραδοσιακούς καθρέφτες, αντί για κάμερες. Σε τυπική μορφή είναι σχεδιασμένες επίσης και οι χειρολαβές, όπως θα περίμενε κανείς από ένα όχημα παραγωγής. Επίσης οι σχεδιαστές πρόσθεσαν ανακλαστήρες στο πίσω μέρος.


Τα σχέδια είναι ανεξάρτητα από την Toyota και προέρχονται από την ιστοσελίδα Kolesa.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τα σχέδια είναι ανεξάρτητα από την Toyota και προέρχονται από την ιστοσελίδα Kolesa.

Επταθέσιο SUV με μεταξόνιο πάνω από 3 μέτρα

Οι πληροφορίες για το ηλεκτρικό Land Cruiser είναι ελάχιστες, αφού η Toyota δεν είπε πολλά κατά την αποκάλυψη του πρωτότυπου Se. Είπε όμως πως το concept έχει μήκος 5.150 χιλιοστά και μεταξόνιο που εκτείνεται στα 3.050 χιλιοστά. Αυτό σημαίνει ότι το μοντέλο είναι 36 χιλιοστά πιο μακρύ από το Grand Highlander και έχει μεγαλύτερο μεταξόνιο κατά 102 χιλιοστά.

Καμία πληροφορία για το σύστημα κίνησης

Πληροφορίες για το σύστημα κίνησης του ηλεκτρικού Land Cruiser δε δοθήκαν, αν και η λογική λέει πως θα είναι εξοπλισμένο με δύο ηλεκτρικά μοτέρ και κίνηση στους τέσσερις τροχούς. Η Toyota το μόνο που είπε είναι πως το μοντέλο παραγωγής που θα βασιστεί στο Land Cruiser Se θα προσφέρει μια ηλεκτρική εμπειρία οδήγησης με υψηλή ροπή. Επίσης, χάρη στο ηλεκτρικό σύστημα που θα διαθέτει το μοντέλο θα είναι αθόρυβο.

TI LINGLONG AGORAZO
skoda