12 φωτογραφίες »

Το νεότερο μινι με 11.190 ευρώ

162.047 Επισκέψεις στο άρθρο

Νέο Hyundai i10 1,0 67 PS
Το νέο Hyundai i10 αποτελεί την πιο πρόσφατη άφιξη στην κατηγορία των μίνι και τολμούμε να πούμε πως είναι η πιο ολοκληρωμένη και value for money επιλογή σε αυτή.

Πρώτα από όλα το κορεατικό μίνι διαθέτει νεανική, μοντέρνα και σπορτίφ σχεδίαση, όπως το επιβάλλει η κατηγορία. Το εσωτερικό του είναι ευρύχωρο, σε σημείο που αισθάνεσαι πως βρίσκεσαι σε ένα μοντέλο άνω των 3,67 μέτρων. Δηλαδή, τέσσερις επιβάτες θα καθίσουν με άνεση, ενώ τα 252 λτ. για τις αποσκευές είναι κορυφαία τιμή. Ακολουθεί το ταμπλό του και η αίσθηση απτής ποιότητας που ξεφεύγει από τα στάνταρ της κατηγορίας, ενώ ειδική αναφορά πρέπει να γίνει στο τεχνολογικό προφίλ γιατί διαθέτει συστήματα ασφάλειας που συναντάς στις επόμενες κατηγορίες, όπως τα συστήματα Automatic Emergency Braking, Lane Keep Assist και το Bluelink που ενημερώνει τον οδηγό για το πού βρίσκεται το αυτοκίνητό του και για τις τιμές των καυσίμων στα πρατήρια, αλλά και στέλνει οδηγίες σχετικές με την πλοήγηση μέσω του κινητού τηλεφώνου. Η οδική του συμπεριφορά συνδυάζει την ευελιξία ενός κλασικού μίνι, με την ευχάριστη αίσθηση, την καλή ποιότητα κύλισης και την αίσθηση ασφάλειας τόσο στο επαρχιακό δίκτυο όσο και σε ταχύτητες κοντά στα 150 χλμ./ώρα.

Όσο τέλος για τους κινητήρες, το μοντέλο έρχεται με δύο εκδόσεις. Έναν 3κυλιδρο 67 ίππων που προτείνουμε ανεπιφύλακτα για μέσα στην πόλη γιατί είναι ζωηρός, και έναν 1.200άρη 84 ίππων που εξασφαλίζει καλύτερες επιδόσεις, όμως τσιμπάει παραπάνω σε κατανάλωση. Αν μας λέγατε να διαλέξουμε, επειδή στο επίκεντρο είναι τα 11.190 ευρώ, θα προτείναμε τον «βασικό». 

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Hyundai
KIA