Όλα τα μυστικά: Τα καλύτερα & χειρότερα SUV στο elk test

50.452 Επισκέψεις στο άρθρο (15/12/2022)
Όλα τα μυστικά: Τα καλύτερα & χειρότερα SUV στο elk test
9 Φωτογραφίες »

Η αυξημένη απόσταση από το έδαφος των SUV δεν ευνοεί την συμπεριφορά τους στον απότομο ελιγμό και αποφυγή κινδύνου (elk Test). Ποια είναι τα χειρότερα σύμφωνα με το Test Center του AutoΤρίτη και ποια έχουν ξεχωρίσει;

Στα... άδυτα του «Τάρανδου»

Είναι το σημαντικότερο test ενεργητικής ασφάλειας στο AutoΤρίτη Test Center. Η διαδικασία απότομης αποφυγής εμποδίου αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά και την συμπεριφορά ενός αυτοκινήτου υπό πίεση, για αυτό και έχει πολύ μεγάλη αξία στις μετρήσεις που κάνουμε. Μάλιστα, η πετυχημένη ολοκλήρωση του test δεν βασίζεται στην ικανότητα του οδηγού, παρά εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως το πλαίσιο, το μεταξόνιο και τα μετατρόχια, την αρχιτεκτονική και ρύθμιση της ανάρτησης, το βάρος και την κατανομή του, το κέντρο βάρους και τα ελαστικά κτλ..
 
Ποια είναι, λοιπόν, τα καλύτερα και τα χειρότερα SUV στην διαχείριση των 4 απότομων αλλαγών κατεύθυνσης, στο «διάδρομο» μήκους 50 μέτρων; Δείτε τα 4+2 αυτοκίνητα και διαβάστε αναλυτικά για όλα τα μοντέλα, κάθε κατηγορίας, που έχουμε δοκιμάσει στο elk test. Εκδόσεις κινητήρων που κυκλοφορούν ή έχουν σταματήσει, αυτοκίνητα προηγούμενης γενιάς κλπ.. Ααα, και βέβαια, δείτε στο τέλος αναλυτικά το συνολικό πακέτο των μετρήσεών στο AutoΤρίτη Test Center για τα 4 καλύτερα και 2 χειρότερα SUV στο elk test.

Συνέχεια του άρθρου >>>

Τα καλύτερα και χειρότερα SUV στο ELK TEST

Ποια στρίβουν καλύτερα

Ποια φρενάρουν καλύτερα

Ποια προσπερνάνε καλύτερα

Ποια προσφέρουν την μεγαλύτερη ασφάλεια

Κατανάλωση στην πόλη

Κατανάλωση σε ταξίδι

Πραγματική αυτονομία σε ταξίδι

Ποια έχουν την καλύτερη κατανάλωση

Πόσος χώρος μένει για τα γόνατα των πίσω επιβατών

Πόσος χώρος μένει για το κεφάλι των πίσω επιβατών

Ποια είναι η χωρητικότητα του πορτ-μπαγκαζ

Πόσοι επιβάτες και πόσο άνετα χωράνε στο πίσω κάθισμα

Ποια έχουν τους μεγαλύτερους χώρους

Ποια συνδυάζουν καλύτερα Κατανάλωση, Χώρους και Ασφάλεια

SEAT GNHSIA ANTALLAKTIKA
test center