Φρεσκαρισμένο σε εμφάνιση μπροστά και πίσω

45.904 Επισκέψεις στο άρθρο (21/1/2024)
Τρεις οι νυχιές κάτω από κάθε φωτιστικό σώμα.
4 Φωτογραφίες »

Τρεις οι νυχιές κάτω από κάθε φωτιστικό σώμα.

Πιο κομψό και άγριο είναι το ανανεωμένο Peugeot 208 τόσο στις θερμικές και εξηλεκτρισμένες εκδόσεις του όσο και στην αμιγώς ηλεκτρική του έκδοση. Συγκεκριμένα, το γαλλικό μικρό που έχει κατακτήσει τις καρδιές Ελλήνων και Ευρωπαίων, υιοθετεί τώρα τη νέα φωτεινή υπογραφή με τις τρεις νυχιές κάτω από τα φωτιστικά σώματα που είδαμε στο 9X8 Hypercar αλλά και σε άλλα μοντέλα παραγωγής της μάρκας με έμβλημα το λιοντάρι όπως το 2008 και το 508. Οι νυχιές αυτές εκτείνονται προς τα κάτω, όντας μέσα σε γυαλιστερά μαύρα ένθετα στις άκρες του προφυλακτήρα και είναι τοποθετημένοι πιο έξω σε σχέση με πριν, ώστε να κάνουν το μοντέλο πιο επιβλητικό στο δρόμο. Στο μπροστινό μέρος συναντάμε επίσης γρίλια που υιοθετεί εν μέρει το χρώμα του αμαξώματος και μοιάζει πλέον πιο μοντέρνα από ποτέ, το νέο έμβλημα της μάρκας και νέα σχέδια για ζάντες διαμέτρου 16 ή 17 ιντσών.


Μια νυχιά ανά πλευρά για το προ-ανανέωσης 208.
4 Φωτογραφίες »

Μια νυχιά ανά πλευρά για το προ-ανανέωσης 208.


Πίσω, οι τρεις νυχιές που βρισκόντουσαν μέσα στα φωτιστικά σώματα δίνουν το παρών, αλλά αντίθετα με προηγουμένως, είναι τοποθετημένες οριζόντια και όχι κάθετα. Στην GT έκδοση, το φως της όπισθεν και τα φώτα των φλας είναι επίσης LED.

Όλες οι εκδόσεις διατίθενται στάνταρ με γυαλιστερούς μαύρους καθρέφτες, με την κορυφαία GT έκδοση θα προσθέτει μαύρους θόλους και μαύρη οροφή προαιρετικά. Το ανανεωμένο 208 θα συνδυάζεται με επτά χρώματα που αποτελούνται από τα Agueda Yellow, Selenium Grey, Artense Grey, Perla Black, Banquise White, Elixir Red και Vertigo Blue.

Σελίδα 1Όλες οι αλλαγές που έφερε το ανανεωμένο Peugeot 208
Σελίδα 2Φρεσκαρισμένο σε εμφάνιση μπροστά και πίσω
Σελίδα 3Με 10άρα οθόνη αφής σε όλες τις εκδόσεις
Σελίδα 4Πρώτη φορά ήπια υβριδικό και με πιο ισχυρή ηλεκτρική έκδοση
Σελίδα 5Μόνο σε 3 εκδόσεις εξοπλισμού
ford
test center