Το Toyota Land Cruiser 70 Series ανανεώθηκε και απέκτησε 3θυρη έκδοση
10 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το Toyota Land Cruiser 70 Series ανανεώθηκε και απέκτησε 3θυρη έκδοση

7.891 Επισκέψεις στο άρθρο (29/11/2023)

- Τρίθυρη έκδοση του Land Cruiser 70 Series.
- Ανανεωμένο με διαθέσιμα αξεσουάρ της Modellista.
- Οθόνη 9 ιντσών στην καμπίνα και περισσότερα συστήματα ασφαλείας.
- Κινητήρες βενζίνης και diesel ανάλογα την αγορά.

Τρίθυρη έκδοση του Land Cruiser 70 Series στα Εμιράτα

To Toyota Land Cruiser 70 Series ανανεώθηκε λαμβάνοντας μεταξύ άλλων και μία νέα τρίθυρη έκδοση, αλλά όχι για όλες τις αγορές. Παραμένει στην παγκόσμια γκάμα σταθερά η πεντάθυρη έκδοση όπως και το pick-up, με τα μοντέλα να αποκτούν φρέσκα στιλιστικά στοιχεία στο εξωτερικό και αναβαθμισμένο εσωτερικό.

Η τρίθυρη παραλλαγή είναι διαθέσιμη στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, όντας εξοπλισμένη με κινητήρα βενζίνης V6. Το εν λόγω μοντέλο έχει μήκος 4.235 χιλιοστά, δηλαδή 640 χιλιοστά πιο κοντό από το πεντάθυρο αντίστοιχο. 

Ανανεωμένο με διαθέσιμα αξεσουάρ της Modellista

Από κει και πέρα, ολόκληρη η γκάμα του ανανεωμένου Toyota Land Cruiser 70 Series, όπως και η τρίθυρη έκδοση απέκτησε νέα στιλιστικά στοιχεία, όπως οι στρογγυλοί LED προβολείς, τα φουσκωμένα φτερά με έξτρα προστασία, αλλά και τα ρετρό φωτιστικά σώματα στο πίσω μέρος. Για την αγορά των ΗΑΕ, το ανανεωμένο Toyota Land Cruiser 70 Series είναι επίσης εξοπλισμένο με ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών. Αξίζει να σημειωθεί πως διαθέσιμη είναι και μία μεγάλη γκάμα από αξεσουάρ της Modellista.

Οθόνη 9 ιντσών στην καμπίνα και περισσότερα συστήματα ασφαλείας

Το εσωτερικό διαθέτει επένδυση Nubuck και συνθετικό δέρμα για τα καθίσματα, σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης με οθόνη 9 ιντσών και δυνατότητας ασύρματης συνδεσιμότητας με Apple CarPlay και Android Auto. Τα ηλεκτρικά παράθυρα είναι επίσης μέρος του εξοπλισμού, όπως και τα περισσότερα συστήματα ασφαλείας και υποβοήθησης του οδηγού.

Με V6 μοτέρ βενζίνης στα ΗΑΕ, με diesel στην Ιαπωνία.

Σε αντίθεση με την Ιαπωνία, όπου το Land Cruiser 70 διατίθεται αποκλειστικά με κινητήρες turbodiesel (τετρακύλινδρος 2,8 λίτρων ή V8 4,5 λίτρων), οι αγοραστές στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα θα μπορούν να το αποκτήσουν αποκλειστικά με τον 4,0 λίτρων V6 24V Dual VVT-i κινητήρα βενζίνης, απόδοσης 231 ίππων και 360 Nm ροπής. Η ισχύς μεταδίδεται και στους τέσσερις τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου 6 σχέσεων.

Συνέχεια του άρθρου >>>
ford
NISSAN