Το Toyota Land Cruiser J100 έγινε περιπολικό
4 Φωτογραφίες »

Το Toyota Land Cruiser J100 έγινε περιπολικό

1.511 Επισκέψεις στο άρθρο (22/2/2024)

- Ασπρόμαυρο, με σειρήνα στην οροφή και επιπλέον φώτα στη μάσκα
- Διαθέτει ασύρματο επικοινωνίας, πυροσβεστήρα και ειδική πρίζα για την φόρτιση του προβολέα
- Στο πορτμπαγκάζ έχει εξοπλισμό που βοηθάει στην ρύθμιση της κυκλοφορίας σε περίπτωση ατυχήματος

Ασπρόμαυρο, με σειρήνα στην οροφή και επιπλέον φώτα στη μάσκα

Τα Toyota Land Cruiser που έχουν εξοπλιστεί για αστυνομικά καθήκοντα έχουν αναπτυχθεί σε συγκεκριμένες περιοχές παγκοσμίως, με την εγχώρια (Ιαπωνική) αγορά του SUV να είναι μία από αυτές. Πιο συγκεκριμένα, στη νομαρχία Saga στο νησί Kyushu, το μοντέλο της σειράς J100 έλαβε το κατάλληλο facelift για να χρησιμοποιηθεί ως περιπολικό. Διαθέτει ασπρόμαυρο χρώμα, όπως συμβαίνει με τα περιπολικά οχήματα της αστυνομίας στην Ιαπωνία, μαζί με μια σειρήνα στην οροφή και επιπλέον φώτα στη μάσκα. Τέλος, το σήμα της Toyota στη μάσκα κρύβεται κάτω από ένα διαφορετικό λογότυπο που απεικονίζει ένα χρυσάνθεμο, το οποίο αντιπροσωπεύει την Αυτοκρατορική Σφραγίδα της Ιαπωνίας.

Διαθέτει ασύρματο επικοινωνίας, πυροσβεστήρα και ειδική πρίζα για την φόρτιση του προβολέα

Οι περισσότερες τροποποιήσεις βρίσκονται στο εσωτερικό του οχήματος. Εκτός από τον αστυνομικό ασύρματο επικοινωνίας και τα κουμπιά για τον έλεγχο της σειρήνας και των φώτων, υπάρχει ένας πυροσβεστήρας τοποθετημένος μπροστά από το κάθισμα του συνοδηγού, ενώ στο ντουλαπάκι του συνοδηγού είναι προσαρτημένο ένα μικρό μαχαίρι για την κοπή κλαδιών από δέντρα που φυτρώνουν στην άκρη του δρόμου. Επιπλέον, στην πλευρά του ταμπλό του συνοδηγού, υπάρχει μια πρίζα ρεύματος σχεδιασμένη για τη φόρτιση του προβολέα.

Στο πορτμπαγκάζ έχει εξοπλισμό που βοηθάει στην ρύθμιση της κυκλοφορίας σε περίπτωση ατυχήματος

Στον χώρο φόρτωσης του SUV υπάρχουν ειδικά κιβώτια μεταφοράς βασικών αντικειμένων που χρησιμοποιούνται σε τόπους ατυχημάτων, όπως μια ράβδο φωτός που βοηθάει στην ρύθμιση της κυκλοφορίας, προειδοποιητικά τρίγωνα ατυχήματος και κώνους.

CORAL GAS PASXA
NISSAN