Το ανανεωμένο Hyundai i20 N Line είναι εδώ!
7 Φωτογραφίες »

Το ανανεωμένο Hyundai i20 N Line είναι εδώ!

6.532 Επισκέψεις στο άρθρο (23/2/2024)

- Ήπιες αλλαγές στο εξωτερικό.
- Νέος φωτισμός περιβάλλοντος στην καμπίνα.
- Περισσότερος εξοπλισμός.
- Τον Απρίλιο η παραγωγή του.

Ήπιες αλλαγές στο εξωτερικό

Το ανανεωμένο Hyundai i20 N Line έκανε επίσημη πρεμιέρα, με την σπορτίφ έκδοση του κορεατικού μικρού να προστίθεται στο ήδη υπάρχον φρεσκαρισμένο μοντέλο που είδαμε τον Μάιο του 2023.             
 
Εξωτερικά, οι αλλαγές, στις οποίες έχουν προχωρήσει οι άνθρωποι της Hyundai, δεν είναι μεγάλες, ωστόσο είναι σε θέση να διαφοροποιούν οπτικά το φρεσκαρισμένο  i20 N Line σε σχέση με το προ ανανέωσης μοντέλο. Η γρίλια είναι η πρώτη που έχει κερδίσει ένα νέο σχέδιο, παραμένοντας μάλιστα η... έδρα του σήματος της μάρκας, σε σχέση με τις υπόλοιπες εκδόσεις που έχουν μεταφέρει το σήμα ακριβώς μπροστά από το καπό. Στο πλάι, το μοναδικό νέο χαρακτηριστικό είναι η επιλογή ενός νέου σετ ζαντών 17 ιντσών, την ώρα που στο πίσω μέρος το Hyundai i20 N Line παραμένει απαράλλαχτο. Τα νέα χαρακτηριστικά για το εξωτερικό ολοκληρώνονται με την εισαγωγή τεσσάρων νέων επιλογών βαφών και συγκεκριμένα τις Lumen Grey Pearl, Meta Blue Pearl, Vibrant Blue Pearl και Lucid Lime Metallic.

Νέος φωτισμός περιβάλλοντος και περισσότερος εξοπλισμός

Στο εσωτερικό, το ανανεωμένο Hyundai i20 N Line έχει προσθέσει πολύχρωμο ατμοσφαιρικό φωτισμό για να τονώσει ακόμα περισσότερο τον σπορτίφ χαρακτήρα της έκδοσης N Line. Από κει και πέρα οι κόκκινες ραφές και οι επιπλέον πινελιές παραμένουν ως έχουν, όπως και το δερμάτινο τιμόνι με το λογότυπο N Line χαμηλά. Η N Line διαθέτει επίσης σπορ καθίσματα, πεντάλ αλουμινίου, θύρα USB Type-C, το σύστημα κλήσης έκτακτης ανάγκης eCall, όπως και την οθόνη αφής 10,25 ιντσών στο κέντρο του ταμπλό για το σύστημα infotainment. Το τελευταίο μπορεί να δέχεται ασύρματες ενημερώσεις (over-the-air).
 
Εμπλουτισμένη είναι και η λίστα των συστημάτων ασφαλείας της σουίτας Hyundai Smart Sense που συγκαταλέγονται στον βασικό εξοπλισμό έχοντας μεταξύ άλλων υποβοήθηση για την αποφυγή σύγκρουσης με ποδηλάτες και για τη διατήρηση λωρίδας.

Καμία αναφορά στους κινητήρες

Η Hyundai δεν έκανε αναφορά στους κινητήρες, αλλά περιμένουμε πως το ανανεωμένο Hyundai i20 N Line θα εξοπλίζεται με τον 1.000άρη turbo T-GDi κινητήρα που διατίθεται και με σύστημα ήπιας υβριδικής τεχνολογίας 48V, με δύο ιπποδυνάμεις 100 και 120 αλόγων. Για τη μετάδοση θα προσφέρονται δύο επιλογές: το έξυπνο μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσων με τεχνολογία iMT (Intelligent Manual Transmission) που διαχειρίζεται ηλεκτρονικά τον συμπλέκτη κατά τη διάρκεια της ελεύθερης κύλισης (coasting) και σβήνει το μοτέρ και το αυτόματο κιβώτιο 7DCT με διπλό συμπλέκτη.

Τον Απρίλιο η παραγωγή του

Η παραγωγή του ανανεωμένου Hyundai i20 N Line θα ξεκινήσει τον Απρίλη.

TI LINGLONG AGORAZO
NISSAN