To νέο VW Golf Edition 50 «ανακοίνωσε» τις τιμές του ανανεωμένου!
4 Φωτογραφίες »

To νέο VW Golf Edition 50 «ανακοίνωσε» τις τιμές του ανανεωμένου!

6.400 Επισκέψεις στο άρθρο (16/2/2024)

- Ξεκίνησαν οι παραγγελίες για το ανανεωμένο Golf.
- Ανακοινώθηκαν οι τιμές.
- Πρεμιέρα και για το επετειακό Golf Edition 50.

Ξεκίνησαν οι παραγγελίες για το ανανεωμένο Golf

H Volkswagen πραγματοποίησε το ευρωπαϊκό εμπορικό λανσάρισμα του ανανεωμένου Golf, ενώ παράλληλα αποκάλυψε και μία νέα ειδική έκδοση του best-seller μικρομεσαίου. Ο λόγος για την έκδοση Edition 50, που έφτασε για να τιμήσει τα 50α γενέθλια του μοντέλου, το οποίο από το 1974 έως και σήμερα έχει ξεπεράσει τις 37 εκατομμύρια πωλήσεις.

Από 27.180 ευρώ η τιμή του ανανεωμένου Golf στη Γερμανία

Περίπου ένα μήνα μετά τα επίσημα αποκαλυπτήρια του ανανεωμένου Volkswagen Golf 8ης γενιάς, η γερμανική μάρκα πραγματοποίησε το εμπορικό λανσάρισμα του μοντέλου στην Ευρώπη. Ως είθισται, η αρχή έγινε από την αγορά της Γερμανίας, εκεί όπου το ανανεωμένο Golf ξεκινάει από 27.180 ευρώ, ενώ για το βάγκον αμάξωμα (Variant) το κόστος απόκτησης ορίστηκε από 28.280 ευρώ.

Πρεμιέρα για το επετειακό Golf Edition 50

Παράλληλα με τις τιμές Γερμανίας του ανανεωμένου Golf, η Volkswagen  λανσάρει το αποκλειστικό Golf Edition 50, για να τιμήσει τα 50α γενέθλια του αυτοκινήτου. Η ειδική έκδοση 50 αφορά αποκλειστικά το κλασικό hatchback αμάξωμα. Το Volkswagen  Golf Edition 50 βασίζεται στην εξοπλιστική έκδοση Style, που υπάρχει στην γκάμα, ωστόσο  φέρει και ειδικά χαρακτηριστικά για να ξεχωρίζει. Το εξωτερικό περιλαμβάνει ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, φιμέ πίσω παράθυρα, φωτιζόμενη LED μπάρα στο εμπρόσθιο μέρος και φωτιζόμενο λογότυπο. Ένα 3D σήμα «50» κοσμεί τη μεσαία κολόνα, έχοντας από κάτω του χαραγμένο το όνομα της Volkswagen.

Ξεχωριστό και καλά εξοπλισμένο

Στο εσωτερικό, η αποκλειστικότητα αυτού του μοντέλου υπογραμμίζεται από λεπτομέρειες όπως τα λογότυπα «Edition 50» στα πλαίσια των θυρών και στο κάτω μέρος του τιμονιού. Τα πεντάλ είναι αλουμινένια, ενώ εσωτερικά η οροφή είναι βαμμένη σε μαύρο χρώμα. Από κει και πέρα, το νέο σύστημα ψυχαγωγίας «Discover» με λειτουργία πλοήγησης, το σύστημα Keyless Access και ο προσωπικός βοηθός IDA, είναι μέρος του εξοπλισμού, του Volkswagen Golf Edition 50.

Συνέχεια του άρθρου >>>
test center
fiat