Μετράει μέρες ο Kimi στη Ferrari; Ο χρόνος θα δείξει λέει ο ίδιος...

Μετράει μέρες ο Kimi στη Ferrari; Ο χρόνος θα δείξει λέει ο ίδιος...

Ημερομηνία λήξης για τον Kimi

3.876 Επισκέψεις στο άρθρο (12/6/2015)

Το τέλος Ιουλίου είναι σημαντική ημερομηνία για τον Kimi Raikkonen καθώς τότε θα παρθούν μεγάλες αποφάσεις για το μέλλον του.

Στις 31 Ιουλίου είναι η καταλυτική ημερομηνία για τον Kimi Raikkonen και τη Ferrari, αφού τότε αναμένεται να παρθούν οι τελικές αποφάσεις σχετικά με το μέλλον το Φινλανδού στην ιταλική ομάδα. 
Ο ίδιος λέει πως «δεν ανησυχώ καθόλου για αυτό το θέμα. Ο χρόνος θα δείξει». Μέχρι τότε υπάρχουν ακόμη τρία γκραν πρι και θα πρέπει ο Kimi να δείξει πως μπορεί να είναι ανταγωνιστικός και να πάρει νίκη, στην οποία τόσο ελπίζει για εφέτος, όπως έχει πει στο παρελθόν.
Πάντως η Ferrari φέρεται να έχει ήδη στο στόχαστρό της τους Ricciardo και Bottas. Πάντως η πιο λογική επιλογή για τη Ferrari θα ήταν να συνεχίσει και το 2016 με την επιλογή Raikkonen και να περιμένει να λήξουν τα συμβόλαια των οδηγούν που επιθυμεί.Βέβαια μπορεί όλα αυτά να είναι φήμες που αφήνουν οι Ιταλοί και ο Arrivabene να διαρρεύσουν προκειμένου να ζορίσουν τον πιλότο της ομάδας τους. Μην ξεχνάμε εξάλλου το τελευταίο επεισόδιο στην κόντρα Kimi-Arrivabene.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ford
OPEL