Πιερίων Μούσες: Ελατοχώρι Πιερίας

6875 Επισκέψεις στο άρθρο

Ο καθαρά παραδοσιακός αέρας της τοπικής αρχιτεκτονικής από ντόπια πέτρα και ξύλο εκφράζει τη διακριτική πολυτέλεια που ξεχωρίζει μέσα σε ένα δάσος κατάφυτο από έλατα, καστανιές και καρυδιές. Το ξενοδοχειακό συγκρότημα "Πιερίων Μούσες" στο παλιό Ελατοχώρι, για τις φετινές γιορτές, σας περιμένει με πλούσιες προτάσεις για καλό φαγητό και ποιοτική διασκέδαση.

Οι βαθιά φυσιολάτρες, ο Βασίλης Περλαντίδης και η σύζυγος του Χριστοδούλου Αγγελική (η οποία επιμελήθηκε την διακόσμηση του ξενοδοχείου), άλλωστε, εγκατέλειψαν επαγγελματικές δραστηριότητες στη Θεσσαλονίκη και στέγασαν σε 7 ανεξάρτητα κτίρια, σουίτες, μεζονέτες και studios, δίνοντάς τους ονόματα από την ιστορία των μουσών.

Στο κεντρικό κτίριο του ξενοδοχείου λειτουργούν αίθουσα πρωινού, καφέ-μπαρ-εστιατόριο, μονάδα spa με εσωτερική υδροτονωτική πισίνα, σάουνα και μασάζ, χώρος ψυχαγωγίας (μπιλιάρδο, πινκ-πονκ, κ.α.) καθώς και αίθουσα συνεδριάσεων. Σε απόσταση 7,5 μόλις χιλιομέτρων βρίσκεται το χιονοδρομικό κέντρο Ελατοχωρίου (υψόμετρο 1980) με πίστες που ικανοποιούν τους σκιέρ όλων των επιπέδων. Απολαύστε τη χιονισμένη φύση και περιηγηθείτε στις ομορφιές της.
 
Δείτε περισσότερα για το ξενοδοχείο.
Δείτε περισσότερα για την περιοχή.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ