Ξενείον: Τζουμέρκα

6873 Επισκέψεις στο άρθρο

Το «Ξενείον» του Γιώργου Μεράντζα δεν είναι απλά ένα ξενοδοχείο στα Πράμαντα, αλλά ένα «μεγάλο σπίτι φιλοξενείας» με παραδοσιακά διαμερίσματα 3 αστέρων. Βρίσκεται σε μια μαγευτική τοποθεσία, στους πρόποδες της Στρογγούλας στον οικισμό Tσόπελα στα Τζουμέρκα και απέχει 2 χλμ από τα Πράμαντα.

Κτισμένο δίπλα σε δάσος από μαύρα έλατα, πλατάνια και τρεχούμενα νερά, το ξενοδοχειο «Ξενείον» στα Πράμαντα «ζει» καθημερινά τους ήχους, τα χρώματα και τα αρώματα μιας φύσης που συνεχώς αλλάζει προσφέροντας στους επισκέπτες του ιδανικό «καταφύγιο» για απολαυστικές διακοπές ή σύντομες αποδράσεις, ιδίως στις γιορτές. Αποτελείται από 10 ανεξάρτητα και πλήρως εξοπλισμένα, διαμερίσματα δίχωρα ή μονόχωρα με όλες τις ανέσεις.

Όμορφα και ζεστά διακοσμημένο, κάθε διαμέρισμα διαθέτει άνετο καθιστικό, υπνοδωμάτιο, μικρή κουζίνα, μπάνιο, ατομικό ψυγείο, τηλεόραση, θέρμανση και μια υπέροχη θέα στα όμορφα Τζουμέρκα. Τα τέσσερα διαμερίσματα διαθέτουν τζάκι. Οι άνετοι χώροι υποδοχής, το μεγάλο σαλόνι με κεντρικό τζάκι για το χειμώνα, η τραπεζαρία για πρωινό, γεύμα ή δείπνο, το εσωτερικό και εξωτερικό μπαρ έχουν υποδεχτεί τις γιορτές με την ανάλογη διακόσμηση. Εξοικονομήστε χρόνο και κάντε διακοπές στη φύση, σε μία από τις πιο ορεινές και όμορφες περιοχές της Ελλάδας.
 
Δείτε περισσότερα για το ξενοδοχείο.
Δείτε περισσότερα για την περιοχή.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ