Η φορμαέλα είναι το παραδοσιακό ημίσκληρο τυρί που παράγεται στην περιοχή και έχει ελαστική υφή και πικάντικη γεύση η οποία αναδύεται κατά το τηγάνισμα.
Δοκιμάστε τη με κουρκούτι ή χωρίς, συνοδεύοντας το ούζο ή το τσίπουρο. Το οψιμοτύρι, τοπικό τυρί από αιγοπρόβειο γάλα και αλατισμένο γιαούρτι με έντονη γεύση πιπεριού, είναι επίσης μια καλή πρόταση για ορεκτικό. Σερβίρεται με κρεμμύδι κομμένο στα τέσσερα, ζυμωτό ψωμί και μια σταγόνα λάδι.
Αγκαλιά με τα χιόνια του Χελμού!
Μαγικά Χριστούγεννα σε ορεινά χωριά
Η πιο ερωτεύσιμη πόλη της Ελλάδας
Ο γύρος της Θεσσαλίας με το αμάξι σου
Προορισμοί κρυφά φθινοπωρινά διαμάντια
48 ώρες στα Καλάβρυτα: Τι να κάνεις;
Το πιο ξακουστό χωριό της Αχαΐας
10 Χριστουγεννιάτικοι προορισμοί: 2 ώρες από Αθήνα ή από Θεσσαλονίκη
Πήλιο: Στη γαλήνη του Παγασητικού
Ναύπακτος: Η ομορφιά της φύσης σε όλο της το μεγαλείο
Τρίκαλα-Περτούλι:68 Προτάσεις!
Best Hotels and Guesthouses in Greece
Αρχική Σελίδα | Sitemap | Επικοινωνία |
Copyright © 2024 - autotriti-touring.gr