Η φορμαέλα είναι το παραδοσιακό ημίσκληρο τυρί που παράγεται στην περιοχή και έχει ελαστική υφή και πικάντικη γεύση η οποία αναδύεται κατά το τηγάνισμα.
Δοκιμάστε τη με κουρκούτι ή χωρίς, συνοδεύοντας το ούζο ή το τσίπουρο. Το οψιμοτύρι, τοπικό τυρί από αιγοπρόβειο γάλα και αλατισμένο γιαούρτι με έντονη γεύση πιπεριού, είναι επίσης μια καλή πρόταση για ορεκτικό. Σερβίρεται με κρεμμύδι κομμένο στα τέσσερα, ζυμωτό ψωμί και μια σταγόνα λάδι.
Οι 10 ομορφότερες λίμνες της Πελοποννήσου
Καθαρά Δευτέρα 2025: Που πάμε εκδρομή
Ίσως το ομορφότερο χωριό της Αρκαδίας!
10 λόγοι για να πάμε λίμνη Πλαστήρα
Τα εγκαταλελειμμένα χωριά της Ελλάδας
10 ιδέες για ρομαντικό weekend του Αγίου Βαλεντίνου στην Ελλάδα
10 περιοχές - «κρυφά διαμάντια» της Βοιωτίας
Χωριό μικρογραφία της ελληνικής ιστορίας
Ορεινή ομορφιά: Οίτη - Παύλιανη - Καστριώτισσα
Το ... παραμυθένιο χωριό της Ελλάδας
Best Hotels and Guesthouses in Greece
Αρχική Σελίδα | Sitemap | Επικοινωνία |
Copyright © 2025 - autotriti-touring.gr