32 από τα καλύτερα στέκια: Πού διασκεδάζουμε φέτος

8059 Επισκέψεις στο άρθρο

Η Ελλάδα προικισμένη από όμορφες εικόνες και τοπία, είναι γνωστή σε όλο το κόσμο για τη διασκέδαση της.

 
Δείτε εδώ 32 από τις καλύτερες προτάσεις διασκέδασης για φέτος το καλοκαίρι!


Οι επιλογές που υπάρχουν τόσο για all day χαλάρωση, όσο και για νυχτερινή διασκέδαση είναι πολλές. Συνδυάστε τις διακοπές σας λοιπόν, με μία όμορφη επιλογή φαγητού ή χαλαρώστε πίνοντας τον καφέ σας ή το πότο σας.
 
Εμείς σας παρούσιαζουμε επιλεγμένες προτάσεις από «στέκια» ανά την Ελλάδα, που πληρούν όλες τις προδιαγραφές για την ικανοποίηση ακόμα και του πιο απαιτητικού επισκέπτη.

Μα ποιες είναι οι «προδιαγραφές» που ορίζουν ένα «τοπικό στέκι» στον προορισμό που επισκεπτόμαστε, ως Ιδανική επιλογή (στο είδος του) ?
 
  • Πρώτα από όλα οι συστάσεις των ντόπιων (εκείνοι ξέρουν πάντα καλύτερα). Και εμείς που κάνουμε ρεπορτάζ από εκείνους ξεκινάμε!
  • Το σημείο στο οποίο βρίσκεται και αρέσει «στους πολλούς» (π.χ. δίπλα στο κύμα, στην «καρδιά της πόλης» κλπ).
  • Το «τοπικό στοιχείο» που αποπνέει.
  • Οι τοπικές γεύσεις που προσφέρει.
Τελικά και οι «κριτικές» που έχει δεχθεί από όσους το έχουν επισκεφθεί και έχουν μείνει ικανοποιημένοι με συνέπεια να το συστήνουν είτε «στόμα με στόμα» είτε μέσω των κοινωνικών τους δικτύων.

Τοπικά εδέσματα, μοναδικά πιάτα, παραδοσιακά οινοπνευματώδη ποτά  που κάνουν και διεθνή καριέρα και άλλοι πολλοί λόγοι που συμπληρώνουν την τοπική εμπειρία που προσφέρει η εκδρομή μας σε έναν προορισμό που τα «στέκια» του αποτελούν λόγο για να ξαναπάμε.

Γι αυτό πριν ξεκινήσετε  για τον επόμενο προορισμό που καλύπτει τα «θέλω» τα δικά σας αλλά και της παρέας σας, βάλτε στην agenda σας και τα στέκια του που θα προσδώσουν μεγαλύτερη αξία (και απόλαυση) στην εκδρομή σας!

Ακολουθούν 32 από τις καλύτερες προτάσεις διασκέδασης για φέτος το καλοκαίρι!