Ένας προορισμός ιδανικός για τις διακοπές σας!

2020 Επισκέψεις στο άρθρο

Αν ψάχνετε για φιλοξενία στην καλύτερη τοποθεσία, σε συνδυασμό με προσιτές τιμές, το ξενοδοχείο "Three brotherss" στη Νίσυρο, είναι μια υπέροχη επιλογή!

Το ξενοδοχείο Three brothers  βρίσκεται στη Νίσυρο και προσφέρει οικονομική διαμονή, με θέα στη θάλασσα, στην πόλη Μανδράκι κοντά στο Εκκλησιαστικό Μουσείο.

Τοποθεσία
Το Three brothers  είναι σε απόσταση 27 χλμ. από την πόλη Μαστιχάρι, ενώ το Aquatica Water Park απέχει 18 χλμ. Το ξενοδοχείο βρίσκεται περίπου 3.5 χλμ. μακριά από το κέντρο του νησιού. 

Υπηρεσίες
Το ξενοδοχείο Three brothers  έχει 11 δωμάτια. Τα δωμάτια στο κατάλυμα διαθέτουν προσωπική θυρίδα ασφαλείας και ιδιωτικό μπαλκόνι. Ορισμένα δωμάτια προσφέρουν θέα στη θάλασσα. Τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με ηλεκτρικό βραστήρα, ψυγείο και σκεύη κουζίνας και έχουν ιδιωτικά μπάνια με ντους και πετσέτες. Επιπλέον, διατίθεται δωρεάν ίντερνετ στους κοινόχρηστους χώρους. Τέλος, το ξενοδοχείο προσφέρει δωρεάν πάρκινγκ.

Φάτε και πιείτε
Οι επισκέπτες σε αυτό το χώρο μπορούν να απολαύσουν ευρωπαϊκό πρωϊνό. Μπορείτε να βρείτε σε πολύ κοντινή  απόσταση (περίπου 200 μέτρα) τα μαγαζιά Τζιβαέρι, Piccolo Cafe και Remezzo Cafe Bar για να απολάυσετε τον καφέ και το φαγητό σας.

 
Το κατάλυμα Three brothers παρέχει υπηρεσία ενοικίασης ποδηλάτων και αυτοκινήτων.


THREE BROTHERS 
Τοποθεσία: Μανδράκι Νίσυρος 
Καλέστε: 
2242031344