Υπέροχο μέρος για να απολαύσετε τις διακοπές σας

2073 Επισκέψεις στο άρθρο

Απολαύστε τη διαμονή σας στις ολοκαίνουργιες εγκαταστάσεις του HEPYRION HOTEL στην Κάλυμνο. `Ανετα δωμάτια, υπέροχη θέα στη θάλασσα και ξεχωριστές υπηρεσίες είναι αυτό που κάνει το Hyperion μια από τις καλύτερες επιλογές για τις διακοπές σας.

Οι ολοκαίνουργιες εγκαταστάσεις του Hyperion Hotel στο όμορφο νησί της Καλύμνου, θα σας προσφέρουν άνετα δωμάτια, υπέροχη θέα στη θάλασσα και ξεχωριστές υπηρεσίες.
 
To Hyperion Hotel  βρίσκεται στο Μασούρι, την πιο διάσημη τουριστική περιοχή, στη δυτική πλευρά του νησιού. Απέναντι από το ξενοδοχείο, βρίσκεται το νησί της Τέλενδου.
Η υπέροχη θέα της θάλασσας που απλώνεται μπροστά στα μάτια σας, είναι τόσο χαλαρωτική και αναζωογονητική που σίγουρα θα κάνουν τη διαμονή σας αξέχαστη.
 
Πάνω απ όλα, κύριο μέλημα του Hyperion Hotel είναι να προσφέρει στους επισκέπτες του ένα θερμό καλωσόρισμα και μια ευχάριστη διαμονή. Το προσωπικό του ξενοδοχείου  θα χαρεί πολύ να είναι στη διάθεσή σας.
 
Ζήστε την εμπειρία των διακοπών στο Hotel Hyperion, την καλύτερη επιλογή για τις διακοπές σας στην Κάλυμνο.

Αυτό το κατάλυμα απέχει 1 λεπτό με τα πόδια από την παραλία. Το Hyperion Hotel διαθέτει βεράντα και περιλαμβάνεται δωρεάν WiFi.
 
Όλα τα δωμάτια του ξενοδοχείου είναι εξοπλισμένα με δορυφορική τηλεόραση επίπεδης οθόνης. Τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με κλιματισμό, ενώ ορισμένες μονάδες στο Hyperion Hotel διαθέτουν μπαλκόνι. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν επιφάνεια εργασίας.
 
Καθημερινά σερβίρεται μπουφές πρωινού στο κατάλυμα.

Το ξενοδοχείο Hyperion Hotel είναι ένα νέο, minimal boutique, παραλίες, εστιατόρια, καφετέριες, στάσεις λεωφορείων μίνι μάρκετ βρίσκονται σε απόσταση 30-100 μέτρων.


HEPYRION HOTEL
Τοποθεσία: Μυρτιές, Κάλυμνος
Καλέστε: 
 2243048864 ,  6947980939