Οι κλασσικού τύπου ηλεκτροβαλβίδες στα μπεκ, θα πρέπει να επισκευάζονται με εδικό κιτ επισκευής και μικρομέτρηση, για να μη δημιουργήσουν προβλήματα στον κινητήρα.

5 tips για τη συντήρηση του LPG

13424 Επισκέψεις στο άρθρο

- Κάθε 10.000-15.000 χλμ πρέπει να γίνεται αλλαγή φίλτρων, έλεγχος διαρροών, διαγνωστικός έλεγχος, αντικατάσταση φθαρμένων στοιχείων, ενώ ενδείκνυται και η πλήρωση συστατικού προστασίας βαλβίδων.
- Οι κλασσικού τύπου ηλεκτροβαλβίδες στα lpg και cng μπεκ, χαλούν πολύ πιο γρήγορα και χάνουν την απόδοση τους. Για να μην δημιουργήσουν προβλήματα και στην λειτουργία του κινητήρα λοιπόν, θα πρέπει να επισκευάζονται με εδικό κιτ επισκευής και μικρομέτρηση.
- Ο έντονος θόρυβος που ακούγεται από τα χτυπήματα των μικρών πιστονιών που εσωκλείονται στην μπεκιέρα, είναι ένδειξη για πρόβλημα στα μπεκ.
- Αν το σύστημα που έχετε επιλέξει λειτουργεί με λαδιέρα (εξασφαλίζει τη λίπανση των βαλβίδων), τότε θα πρέπει να ελέγχεται η στάθμη του υγρού εντός της και να γίνεται η απαραίτητη πλήρωση υγρού.
- Και στο LPG, μετά από κάθε service θα πρέπει να συμπληρώνεται το βιβλιαράκι service και να σφραγίζεται από τον υπεύθυνο του συνεργείου.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ (CNG)