Εξαιρετική περιφερειακή ορατότητα, ευελιξία και άνεση προσφέρει το Jazz Crosstar στο δρόμο.

Εξαιρετική περιφερειακή ορατότητα, ευελιξία και άνεση προσφέρει το Jazz Crosstar στο δρόμο.

Στο δρόμο: Ασφαλές και βολικό στην καθημερινότητα

25.683 Επισκέψεις στο άρθρο (3/12/2023)

To Jazz Crosstar είναι από τα πιο εύχρηστα μοντέλα που κυκλοφορούν. Η υπερυψωμένη θέση οδήγησης σε συνδυασμό με τις μεγάλες γυάλινες επιφανείς χαρίζουν άριστη ορατότητα στο δρόμο. Προσθέστε στη συνταγή τις compact διαστάσεις και το τιμόνι που κόβει πολύ σε συνδυασμό με το αυτόματο κιβώτιο και έχετε ένα σούπερ βολικό όχημα για μέσα στην πόλη.


Στον ανοιχτό δρόμο, μπορεί το αυξημένο ύψος να έχει αυξήσει ελάχιστα τον αεροδυναμικό θόρυβο στο ταξίδι, αλλά συνολικά το Jazz Crosstar είναι εξαιρετικά άνετο χάρη στη ικανοποιητική διαδρομή της ανάρτησης, ενώ το πάτημα είναι πειστικό χάρη στο ελάχιστα μεγαλύτερο μεταξόνιο και τα φαρδύτερα μετατρόχια συγκριτικά με το απλό Jazz. Βέβαια, αν μπεις φουριόζος στη στροφή η κλίση θα γίνει αισθητή και το τιμόνι δε θα ενθουσιάσει με την αίσθησή του. Πρέπει να το παρακάνεις ώστε η ουδέτερη συμπεριφορά να δώσει τη σκυτάλη στην ελεγχόμενη υποστροφή. Από την άλλη, το Honda Jazz Crosstar φρενάρει σωστά, ενώ προσφέρει και μια πλήρη σουίτα ηλεκτρονικών συστημάτων υποβοήθησης.
 

Η γνώμη μας 

Το Honda Jazz Crosstar αποτελεί μια ξεχωριστή περίπτωση στα αστικά crossover, καθώς εστιάζει στην άνετη συμβίωση για τους επιβάτες και προσφέρει πρακτικότητα πολυχρηστικού μοντέλου. Έχει αρκετά τσιμπημένη τιμή, ωστόσο έχει εξαιρετική πληρότητα εξοπλισμού που δεν θα χρειαστείτε ευρώ παραπάνω, ενώ προσφέρει οικονομία λόγω της υβριδικής τεχνολογίας.

+ Κατανάλωση, πρακτικότητα-ευρυχωρία, στιβαρότητα, εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας, άνεση, ευελιξία, ευχρηστία, αξιοπιστία, περιφερειακή ορατότητα
- Τιμή, βουητό στην πλήρη επιτάχυνση
 

Σελίδα 1Δοκιμή: Ανανεωμένο Honda Jazz Crosstar, full hybrid με 122 ίππους
Σελίδα 2Έχει νέα κυψελοειδή σχεδίαση στη μάσκα
Σελίδα 3Κινητήρας: Πιο ισχυρό και εξίσου οικονομικό
Σελίδα 4Στο δρόμο: Ασφαλές και βολικό στην καθημερινότητα
Σελίδα 5Μετρήσεις & τεχνικά χαρακτηριστικά
MIKRA VANS LEASING
VW CRAFTER LEASEPRO