Εσωτερικό-Χώροι: Αρέσει η ποιότητα κατασκευής και ο ψηφιακός διάκοσμος

63.656 Επισκέψεις στο άρθρο (25/2/2024)
Ποιοτικά η καμπίνα κινείται σε υψηλά επίπεδα, με τη στιβαρότητα της συναρμογής να ικανοποιεί, τα υλικά –μαλακά και σκληρά- να σε πείθουν για την ποιότητά τους και το φινίρισμα να διαμορφώνει το
3 Φωτογραφίες »

Ποιοτικά η καμπίνα κινείται σε υψηλά επίπεδα, με τη στιβαρότητα της συναρμογής να ικανοποιεί, τα υλικά –μαλακά και σκληρά- να σε πείθουν για την ποιότητά τους και το φινίρισμα να διαμορφώνει το τελικό θετικό αποτέλεσμα.

Διακριτικές είναι οι αλλαγές στο εσωτερικό του ανανεωμένου Corsa, με τις διαφορές να εντοπίζονται στο νέας σχεδίασης τιμόνι και τα μπουτόν για τις ταχύτητες που έχουν αντικαταστήσει το joystick του προ ανανέωσης μοντέλου.


Ο νέος ψηφιακό πίνακα οργάνων με τα βελτιωμένα γραφικά και τις περισσότερες δυνατότητες σε συνδυασμό με τη 10άρα οθόνη διαμορφώνουν ένα digital περιβάλλον.
3 Φωτογραφίες »

Ο νέος ψηφιακό πίνακα οργάνων με τα βελτιωμένα γραφικά και τις περισσότερες δυνατότητες σε συνδυασμό με τη 10άρα οθόνη διαμορφώνουν ένα digital περιβάλλον.


Ποιοτικά κινείται στα γνωστά υψηλά επίπεδα, με τη στιβαρότητα της συναρμογής να ικανοποιεί πλήρως, τα υλικά –μαλακά και σκληρά- να σε πείθουν για την ποιότητά τους και το φινίρισμα να διαμορφώνει το τελικό θετικό αποτέλεσμα.

Εργονομικά όλα τα χειριστήρια και τα μπουτόν είναι σωστά τοποθετημένα, με το κέντρο των «εξελίξεων» να είναι έγχρωμη οθόνη αφής έως και 10 ιντσών, η οποία έχει πολύ καλή ευκρίνεια, είναι γρήγορη στο touch και με ωραία γραφικά. Σε συνδυασμό μάλιστα με τον νέο ψηφιακό πίνακα οργάνων (της έκδοσης που δοκιμάσαμε) με τα βελτιωμένα γραφικά και τις περισσότερες δυνατότητες διαμορφώνουν ένα digital περιβάλλον.

Σχετικά με τους χώρους 4 ενήλικοι δεν θα αντιμετωπίσουν την παραμικρή δυσκολία να βολευτούν, έχοντας 102 χλστ. αέρα για τα γόνατά τους και 28 χλστ. για τα κεφάλια τους, ωστόσο το μικρό πλαίσιο της πόρτας θα δυσκολέψει λίγο στο μπες-βγες. Το πορτ-μπαγκάζ τέλος έχει 309 λτ. χωρητικότητας, ένα σχετικά καλό νούμερο για μικρό μοντέλο.
 

Σελίδα 1Δοκιμή: Ανανεωμένο Opel Corsa με 100 ίππους και αυτόματο κιβώτιο
Σελίδα 2Εσωτερικό-Χώροι: Αρέσει η ποιότητα κατασκευής και ο ψηφιακός διάκοσμος
Σελίδα 3Κινητήρας: Αποδοτικός και πολιτισμένος
Σελίδα 4Στο δρόμο: Ξεκούραστα και αποτελεσματικά
Σελίδα 5Μετρήσεις & τεχνικά χαρακτηριστικά
BRIDGESTONE VS GOODYEAR
test center