Σχεδίαση: Full του κόκκινου με μπόλικες σπορτίφ πινελιές

42.674 Επισκέψεις στο άρθρο (10/3/2024)
Η λεπτή LED λάμπα, ονομασίας «Seamless Horizon Lamp», είναι βασικό σχεδιαστικό γνώρισμα του 2ης γενιάς Hyundai Kona, το οποίο στην N Line έκδοση εξοπλισμό έχει πιο σπορτίφ λογική στην μάσκα και τον πρ
3 Φωτογραφίες »

Η λεπτή LED λάμπα, ονομασίας «Seamless Horizon Lamp», είναι βασικό σχεδιαστικό γνώρισμα του 2ης γενιάς Hyundai Kona, το οποίο στην N Line έκδοση εξοπλισμό έχει πιο σπορτίφ λογική στην μάσκα και τον προφυλακτήρα του.

Η αύξηση των διαστάσεων και η τοποθέτηση στο segment των οικογενειακών SUV είναι η βασικότερη αλλαγή στο νέας γενιάς Hyundai Kona, το οποίο γενικότερα θα τραβήξει βλέμματα ελέω της αρκετά φουτουριστικής σχεδίασής του. Χαρακτηριστικό της γνώρισμα είναι η λεπτή LED λάμπα, ονομασίας «Seamless Horizon Lamp», την οποία η Hyundai τοποθετεί στο εμπρός και το πίσω μέρος του μοντέλου της. Ειδικά σε αυτό της δοκιμής, η σχεδίαση αποκτά σπορτίφ προσανατολισμό λόγω της έκδοσης N Line.


Η διπλή εξάτμιση στη μία πλευρά, μαζί με τα λογότυπα N Line σε διάφορα σημεία του αμαξώματος, «προδίδουν» την σπορτίφ προσέγγιση του Hyundai Kona.
3 Φωτογραφίες »

Η διπλή εξάτμιση στη μία πλευρά, μαζί με τα λογότυπα N Line σε διάφορα σημεία του αμαξώματος, «προδίδουν» την σπορτίφ προσέγγιση του Hyundai Kona.

 
Δεν είναι μόνο το Ultimate Red Metallic εξωτερικό χρώμα, μα και οι μπόλικες «αγωνιστικές» πινελιές εκτός και εντός (κόκκινου χρώματος) αμαξώματος. Ενδεικτικά θα αναφερθούμε στα περιμετρικά προστατευτικά στο χρώμα του αμαξώματος, την εξωτερική εμφάνιση N Line στη σχεδίαση εμπρός μάσκας και προφυλακτήρα, στη σχεδίαση πίσω προφυλακτήρα με διπλή εξάτμιση στη μία πλευρά, καθώς και στους στάνταρ 18άρηδες τροχούς.

Σελίδα 1Δοκιμή Hyundai Kona N Line με 198 άλογα: Το ισχυρότερο Kona βενζίνης
Σελίδα 2Σχεδίαση: Full του κόκκινου με μπόλικες σπορτίφ πινελιές
Σελίδα 3Εσωτερικό: Hi-tech καμπίνα με διπλή οθονάρα & άφθονες θήκες που χωράνε... τα πάντα/οπουδήποτε μπορείς να φανταστείς
Σελίδα 4Κινητήρες: Επιδόσεις στο μέσο όρο της κατηγορίας & κατανάλωση στα 8 λτ./100 χλμ.
Σελίδα 5Οδική συμπεριφορά: Πολύ άνετο στο δρόμο, αλλά χάνει πόντους στην αίσθηση του τιμονιού
Σελίδα 6Η γνώμη μας
Σελίδα 7Μετρήσεις, τεχνικά χαρακτηριστικά & τιμές
home pro
ETRANSIT VS ESPRINTER