Το Grandland GSe θα κινηθεί άνετα και γρήγορα στον ανοιχτό δρόμο και ευχάριστα σε ορεινές διαδρομές, με την άνεση να υπολείπεται σε σχέση με των βασικών εκδόσεων.

Το Grandland GSe θα κινηθεί άνετα και γρήγορα στον ανοιχτό δρόμο και ευχάριστα σε ορεινές διαδρομές, με την άνεση να υπολείπεται σε σχέση με των βασικών εκδόσεων.

Στο δρόμο: Fun για PHEV και άνετο σε ταξίδι

48.233 Επισκέψεις στο άρθρο (9/12/2023)

Το Opel Grandland GSe θέλει να αναδείξει τη σπορτίφ πλευρά του μοντέλου, μέσω του συστήματος ανάρτησης, η οποία αποτελείται από γόνατα McPherson μπροστά και έναν άξονα πολλαπλών συνδέσμων πίσω. Ωστόσο, το σπορ SUV της Opel διαθέτει πιο σκληρά ελατήρια και αμορτισέρ με τεχνολογία KONI FSD (Frequency Selective Damping), που επιτρέπει διαφορετικά χαρακτηριστικά απόσβεσης με προτεραιότητα στον χειρισμό αντί για την άνεση.


Η 4κίνηση αποτελεί με τη σειρά της ένα ακόμα «όπλο» για καλύτερο χειρισμό και αυξημένα περιθώρια πρόσφυσης, ενώ παράλληλα του δίνει και τη δυνατότητα να κινηθεί σε πιο δύσβατα εκτός δρόμου μονοπάτια παράλληλα με την απόσταση των 188 χλστ. του από το έδαφος.

Συμπερασματικά, το Grandland GSe, θα κινηθεί άνετα και γρήγορα στον ανοιχτό δρόμο, αλλά και ευχάριστα σε ορεινές διαδρομές, προσφέροντας καλή αίσθηση και ουδέτερα χαρακτηριστικά όταν δεν ξεπεραστεί το όριο, με την άνεση να υπολείπεται σε σχέση με των βασικών εκδόσεων.

Η γνώμη μας

Το Opel Grandland GSe συνδυάζει με καλό τρόπο τις πολύ καλές επιδόσεις με τη χαμηλή κατανάλωση προσφέροντας και αρκετό δυναμισμό στο δρόμο, για το δεδομένα ενός PHEV μοντέλου. Ως η πιο ξεχωριστή και κορυφαία έκδοση έχει πολύ πλούσιο εξοπλισμό, ωστόσο έχει και το ανάλογο υψηλό αντίτιμο των 56.000 ευρώ.

+ Σχεδίαση μέσα - έξω, ποιότητα κατασκευής, εργονομία, φρένα, χώροι επιβατών, επιδόσεις-κατανάλωση, εξοπλισμός
- Τιμή, μειωμένος χώρος αποσκευών

 

Σελίδα 1Δοκιμή: Opel Grandland GSe, φουριόζο και οικονομικό
Σελίδα 2Εσωτερικό: Ικανοποιεί σε όλους τους τομείς και έχει νέα καθίσματα
Σελίδα 3Κινητήρας: Καυτές επιδόσεις χωρίς να… καίει
Σελίδα 4Στο δρόμο: Fun για PHEV και άνετο σε ταξίδι
Σελίδα 5Μετρήσεις & τεχνικά χαρακτηριστικά
home pro