Το εσωτερικό του Grandland X ακολουθεί τα σχεδιαστικά πρότυπα της Opel, ενώ είναι πολύ καλό ποιοτικά και προσφέρει επαρκείς χώρους για επιβάτες και αποσκευές.

Στάνταρ η 7 ιντσών οθόνη αφής του συστήματος infotainment.

Πλήρης πίνακας οργάνων με ψηφιακή οθόνη πληροφοριών ανάμεσα στα δυο αναλογικά στοιχεία.

Aνετοι χώροι ακόμη και για 5 ενήλικες στο Grandland X. To επίπεδο πάτωμα θα εκτιμηθεί από τον τυχόν πίσω μεσαίο επιβάτη.

Εσωτερικό-Χώροι: Κομψό, πρακτικό και ποιοτικό

45.576 Επισκέψεις στο άρθρο (7/2/2019)

Tίποτα δεν έχει αλλάξει στην κομψή, ποιοτική και ευρύχωρη καμπίνα του Grandland X με την Opel να έχει βάλει την σφραγίδα της και τον διάκοσμο να βασίζεται στο πιο πρόσφατο σχεδιαστικό μοτίβο που ακολουθεί στα νέα της μοντέλα η γερμανική φίρμα. Κυρίαρχο στοιχείο αποτελεί η μεγάλη οθόνη αφής του συστήματος infotainment που εδράζεται στο κέντρο του ταμπλό, αλλά και ο όμορφος και ευανάγνωστος πίνακας οργάνων. Η ποιότητα είναι εντυπωσιακή χάρη στο προσεγμένο φινίρισμα, στη γερή συναρμογή και φυσικά στην εκτεταμένη χρήση μαλακών υλικών, τα οποία θα συναντήσουμε τόσο στο πάνω μέρος του ταμπλό, όσο και στις πόρτες.Οι χώροι είναι επαρκείς ακόμα και για 5 ενήλικους επιβάτες με το χώρο αποσκευών να έχει χωρητικότητα 514 λτ.. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

home pro
VW CRAFTER LEASEPRO