Το ηλεκτρικό smart fortwo είναι ιδανικό για τις καθημερινές μετακινήσεις

5.445 Επισκέψεις στο άρθρο (15/3/2024)
Το ηλεκτρικό smart fortwo είναι ιδανικό για τις καθημερινές μετακινήσεις

Το smart fortwo δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Από τη στιγμή που η πρώτη γενιά του μοντέλου έκανε το ντεμπούτο της το 1998 μέχρι και σήμερα, το «σμαρτάκι» είναι ένας μόνιμος κάτοικος των αστικών κέντρων. Στο παρελθόν αναλύσαμε πόσο καλή είναι η δεύτερη γενιά του smart forwto για αγορά μεταχειρισμένου, τώρα ήρθε η ώρα να δούμε πώς αντιστέκεται η επόμενη, τρίτη γενιά του μοντέλου στο πέρασμα του χρόνου. Αν λάβουμε υπόψη μας πως πλέον το αυτοκίνητο είναι διαθέσιμο ως καινούργιο αποκλειστικά ως ηλεκτρικό, καθώς και το ότι τα ηλεκτρικά mini πόλης είναι ιδανικά για κίνηση σε αστικό περιβάλλον, μιας και αφενός δεν απαιτείται μεγάλη αυτονομία και αφετέρου η μπαταρία φορτίζει κάθε φορά που φρενάρουμε ή απλά αφήνουμε το γκάζι, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πόσο καλό είναι ένα ηλεκτρικό smart fortwo για αγορά ως μεταχειρισμένο.


Η τρίτη γενιά του smart fortwo δεν έχει μεγαλώσει σημαντικά σε διαστάσεις, αφού έχει μήκος 2,69 μέτρα (2,54 μέτρα είναι το μήκος του πρώτου smart) και εκπληκτικά μικρό κύκλο στροφής που αγγίζει τα 6,95 μέτρα. Αυτό σημαίνει πως το αυτοκίνητο μπορεί να κάνει μανούβρες ακόμα και σε μικρά στενά και πως μπορεί να ελιχθεί εξαιρετικά στην αστική «ζούγκλα». Το μικρό του μήκος σημαίνει πως θα βρείτε εύκολα θέση στάθμευσης.
Η καμπίνα του smart fortwo της τρίτης γενιάς είναι νεανική και ευχάριστη. Στο αυτοκίνητο θα ταξιδέψουν με άνεση 2 ψηλοί ενήλικες επιβάτες, ενώ το πορτ-μπαγκάζ έχει χωρητικότητα 230 λίτρα και εξυπηρετεί τις ανάγκες τις καθημερινότητας.

Κάνοντας κλικ εδώ θα διαβάσετε αναλυτικά τη δοκιμή του ηλεκτρικού smart fortwo ως καινούργιο.

Σελίδα 1Δοκιμή μεταχειρισμένου: Ηλεκτρικό smart fortwo 2016-2023
Σελίδα 2Το ηλεκτρικό smart fortwo είναι ιδανικό για τις καθημερινές μετακινήσεις
Σελίδα 3Μετά από 7 χρόνια η μπαταρία δεν έχει χάσει την απόδοσή της
Σελίδα 4Δεν παρατηρούνται φθορές στο εσωτερικό και στα μηχανικά μέρη του ηλεκτρικού smart fortwo
Σελίδα 5Οι τιμές των μεταχειρισμένων ηλεκτρικών smart fortwo κυμαίνονται από 10.000 μέχρι 25.000 ευρώ
MIKRA VANS LEASING
ETRANSIT VS ESPRINTER