Επιστρέφει ως crossover το Lexus CT με βενζίνη, υβριδικό & ηλεκτρικό

Επιστρέφει ως crossover το Lexus CT με βενζίνη, υβριδικό & ηλεκτρικό

1.650 Επισκέψεις στο άρθρο (10/11/2022)

Έντονη φημολογία για την επιστροφή του Lexus CT έχουν κυκλοφορήσει, θέλοντας το ιαπωνικό μοντέλο να επιστρέφει ως crossover με κινητήρες βενζίνης, σε υβριδική έκδοση, αλλά και ως αμιγώς ηλεκτρικό!

Φήμες για επιστροφή του CT

Η Lexus διέκοψε το CT στην Ιαπωνία νωρίτερα φέτος, θέτοντας τέλος σε έναν 10ετή κύκλο παραγωγής. Ωστόσο σύμφωνα με φήμες από ιαπωνικά Μέσα ενημέρωσης, η πολυτελής φίρμα είναι έτοιμη να παρουσιάσει το μοντέλο της δεύτερης γενιάς, η οποία επί του παρόντος βρίσκεται σε ανάπτυξη με τρεις διαφορετικούς τύπους κινητήρων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με crossover εμφάνιση

Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο όμως που αναφέρουν οι Ιάπωνες, είναι το γεγονός πως το CT στην επιστροφή του θα έχει τη μορφή ενός μικρού crossover και όχι αυτή του παραδοσιακού hatchback. Επίσημες πληροφορίες δεν υπάρχουν προς ώρας, ωστόσο το νέο CT θα μπορούσε να τοποθετηθεί ελαφρώς πάνω από το UX στο παγκόσμιο χαρτοφυλάκιο της εταιρείας.

Βενζίνη, υβριδικό και ηλεκτρικό

Επιστρέφοντας στους κινητήρες, οι φήμες υποστηρίζουν πως ο διάδοχος του CT θα προσφέρεται με μοτέρ βενζίνης, αλλά και σε υβριδική και ηλεκτρική έκδοση. Ένας 2λιτρος κινητήρας βενζίνης θα βρίσκεται στο υβριδικό σύστημα κίνησης, 2,5 λίτρων θα είναι ο βενζινοκινητήρας, ενώ για το αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο δεν υπάρχει κάτι επιπλέον να ειπωθεί από τους Ιάπωνες.

Συνέχεια του άρθρου >>>
test center
fiat