Εσωτερικό, Χώροι & Εξοπλισμός

38.358 Επισκέψεις στο άρθρο
Στο ποιοτικό εσωτερικό του SEAT Ibiza η touchscreen των 8,25 ιντσών και ο ψηφιακός πίνακας οργάνων Digital Cockpit.
3 Φωτογραφίες »

Στο ποιοτικό εσωτερικό του SEAT Ibiza η touchscreen των 8,25 ιντσών και ο ψηφιακός πίνακας οργάνων Digital Cockpit.

Ποιοτική & hi-tech καμπίνα από την «βασική», χωρά άνετα 2+1 επιβάτες πίσω


Με πλάτος πίσω καμπίνας στα 135,2 χλστ. το SEAT Ibiza χωρά με άνεση 2 ενήλικους 1 παιδί.
3 Φωτογραφίες »

Με πλάτος πίσω καμπίνας στα 135,2 χλστ. το SEAT Ibiza χωρά με άνεση 2 ενήλικους 1 παιδί.

Όπως τονίσαμε νωρίτερα, το εσωτερικό του SEAT Ibiza έχει πλήρες ψηφιακό «οπλοστάσιο» από την εισαγωγική έκδοση Reference. Ποιοτικά, το ισπανικό μικρό κινείται άνω του μέσου όρου της κατηγορίας, με το πάνω μέρος του ταμπλό να φέρει σε όλη του την έκταση μαλακό και ευχάριστο στην αφή πλαστικό. Από εκεί και πέρα, αναλόγως έκδοσης εξοπλισμού υπάρχουν και συγκεκριμένα σχεδιαστικά και ποιοτικά χαρακτηριστικά. Για παράδειγμα, από την μεσαία έκδοση Style προσφέρεται δερμάτινο τιμόνι και μοχλός ταχυτήτων, ενώ στις εκδόσεις FR και FR Vision έχουμε δέρμα Nappa σε τιμόνι και λεβιέ, καθώς επίσης και σπορ καθίσματα.
 
Κατά τα άλλα, μιλήσαμε για την ευρύχωρη καμπίνα του SEAT Ibiza και νωρίτερα, επισημαίνοντας ότι πρόκειται για το 3ο πιο ευρύχωρο μικρό αυτοκίνητο της αγοράς. Βασικό του πλεονέκτημα είναι το πλάτος της πίσω καμπίνας που ξεπερνά τα 135 εκατοστά, που σημαίνει ότι χωρά 2 ενήλικους και 1 επιβάτη με σχετική άνεση.
 
Στην ποιοτική και με μαλακά πλαστικά στο πάνω μέρος του ταμπλό καμπίνα του SEAT Ibiza θα σταθούμε παραπάνω στο ψηφιακό της στιλ. Και πιο συγκεκριμένα στη στάνταρ οθόνη αφής 8,25 ιντσών και το digital cockpit των 8,5 ιντσών. Μία μονόχρωμη 5άρα οθόνη βλέπουμε στην εισαγωγική έκδοση You του Citroen. Το trendy σχεδιαστικό C3 στο εσωτερικό του απαρτίζεται από σκληρά αλλά με γερή συναρμογή και μοντέρνα σχεδίαση πλαστικά, με το κλασικό τετραγωνισμένο μοτίβο να δίνει μία ξεχωριστή νότα.

Εξοπλισμός: Τι παραπάνω προσθέτει κάθε έκδοση;

Αναλύσαμε τις παροχές άνεσης και ασφάλειας της εισαγωγικής έκδοσης Reference του SEAT Ibiza, ας πούμε και δυο λόγια για τα όσα προσθέτουν οι άλλες 5 εκδόσεις εξοπλισμού του ισπανικού supermini:
  • Business: πίσω ηλεκτρικά παράθυρα, cruise control, πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος,15άρες ζάντες αλουμινίου, αναδιπλούμενη πλάτη πίσω καθίσματος
  • Style: αυτόματος 2-ζωνικός κλιματισμός, ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι και θερμαινόμενοι καθρέπτες (χωρίς αισθητήρες στάθμευσης)
  • Optimum: κάμερα όπισθεν, εμπρός και πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, 16άρες ζάντες αλουμινίου
  • FR: sport ανάρτηση, επιλογές οδήγησης (eco, sport κ.λπ.), sport καθίσματα, 17άρες ζάντες αλουμινίου (χωρίς κάμερα και αισθητήρες)
  • FR Vision: ίδιος εξοπλισμός με FR + αισθητήρες παρκαρίσματος και κάμερα όπισθεν

Σελίδα 1Ετοιμοπαράδοτο SEAT Ibiza από 15.990€: Με ποιους κινητήρες & εξοπλισμό;
Σελίδα 2Εσωτερικό, Χώροι & Εξοπλισμός
Σελίδα 3Μόνο σε βενζίνη, με ατμοσφαιρικούς ή turbo κινητήρες
BRIDGESTONE VS GOODYEAR
test center