Το εσωτερικό είναι όμορφο σχεδιαστικά και ποιοτικό στην κατασκευή. Μεγάλη και ψηλά τοποθετημένη η οθόνη στην κεντρική κονσόλα.

7 ιντσών οθόνη στον πίνακα οργάνων που δημιουργεί και ένα 3D effect. Ακόμη και εδώ η Corolla προτάσσει ένα high tech προφίλ.

Μπροστά από τον επιλογέα υπάρχει ένα σημείο για ασύρματη φόρτιση του κινητού. Θα θέλαμε λίγο περισσότερο χώρο για μικροαντικείμενα εκεί.

Το Head Up Display βοηθά στο να μην παίρνεις τα μάτια σου από το δρόμο.

Εσωτερικό: Οδηγοκεντρικό και ποιοτικό

115.993 Επισκέψεις στο άρθρο (21/2/2019)

Έχοντας νωπές τις θετικές μας εντυπώσεις από την εξωτερική σχεδίαση, ανοίγουμε την πόρτα για να περιεργαστούμε το εσωτερικό. Οι Ιάπωνες με τους οποίους έχουμε πριν λίγο μιλήσει μας έχουν προϊδεάσει θετικά. Είναι όμως πραγματικά έτσι;

Τολμούμε να πούμε πως και στο εσωτερικό η Corolla είναι ένα αυτοκίνητο που σε κερδίζει από την πρώτη στιγμή. Αρχικά κάθεσαι χαμηλά και έχεις το τιμόνι στη σωστή θέση. Έπειτα το μάτι σου πέφτει στις ψηφιακές οθόνες, μία 7άρα στον πίνακα οργάνων που δημιουργεί και ένα 3D effect, και μία 8 ιντσών, αφής, στην κεντρική κονσόλα με αποτέλεσμα να ενισχύεται το high-tech προφίλ. Μάλιστα, αυτή είναι και ψηλά τοποθετημένη ώστε να μην χρειάζεται να παίρνεις το βλέμμα σου από το δρόμο κατά το χειρισμό της, ενώ δεν κρύβει και το οπτικό πεδίο. Έπειτα, επεξεργάζεσαι τα χειριστήρια για τον κλιματισμό και ανακαλύπτεις πως τα υλικά κατασκευής είναι πολύ καλά, ενώ στην συνέχεια, όταν πια βάζεις μπρος το κινητήριο σύνολο, ανακαλύπτεις το Head Up Display, κάτι που δεν συναντάς σε όλα τα μοντέλα της κατηγορίας. Κερασάκι στην τούρτα, και προσταγή της εποχής, η δυνατότητα ασύρματης φόρτισης του κινητού, η οποία βρίσκεται μπροστά από τον επιλογέα ταχυτήτων. Λεπτομέρεια; Εμείς θα θέλαμε εκεί μπροστά λίγο περισσότερο χώρο, ενώ αριστερά από το τιμόνι μια κρυφλη αποθηκευτική θήκη. Σε κάθε περίπτωση πάντως, το εσωτερικό της νέας Corolla σε πείθει αμέσως με την σχεδίαση, την ποιότητα και την εργονομία του, όπως άλλωστε και τα υπόλοιπα μοντέλα της μάρκας.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

E-CUSTOM
moto