Στην αίθουσα του σεμιναρίου, υπήρχε έκθεση προϊόντων από όλες τις βασικές ομάδες ανταλλακτικών, που προσφέρει η εταιρεία.

Οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο, απόλαυσαν μια ιδιαίτερη βραδιά και ανανέωσαν το ραντεβού τους με την Comline.

Σεμινάριο νέων προϊόντων Comline στην Θεσσαλονίκη

13.060 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 11/7/2016

Με επιτυχία σημειώθηκε το Σεμινάριο Νέων Προϊόντων της Comline στο Ξενοδοχείο Makedonia Palace στην Θεσσαλονίκη. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα νέα προϊόντα της Comline και να συνομιλήσουν με τους ειδικούς της εταιρείας. 
Την εκδήλωση προλόγισε ο Γενικός Διευθυντής της Comline Hellas Α.Ε., κ. Σταύρος Λαζαρίδης, ενώ οι ομιλίες έγιναν από τους Product Managers, κ. Richard Newman και κ. Povilas Borisas, που ταξίδεψαν από τα Κεντρικά της εταιρείας ειδικά για αυτή την εκδήλωση.
Οι παρουσιάσεις επικεντρώθηκαν στην τεχνική ανάλυση των προϊόντων της εταιρείας, καθώς και στα πλεονεκτήματα που παρέχει η συνεργασία με την Comline, έναν εκ των κορυφαίων προμηθευτών aftermarket ανταλλακτικών στην Ευρώπη.
Στην αίθουσα υπήρχε έκθεση προϊόντων αναδεικνύοντας τις βασικές ομάδες ανταλλακτικών που προσφέρει η εταιρεία, όπως Φίλτρα, Δισκόφρενα και Δισκόπλακες (Επιχρισμένες & Απλές), Σετ Συμπλέκτη, Σετ Μπιλιοφόρων, Αντλίες νερού, Υαλοκαθαριστήρες, προϊόντα Συστήματος Διεύθυνσης και Ανάρτησης και Λιπαντικά.