Το νέο Peugeot 3008 είναι εφοδιασμένο με τα τελευταία συστήματα ασφαλείας της γαλλικής φίρμας, για την ασφαλή κίνησή του στο δρόμο.

Συστήματα τεχνολογίας: Ασφάλεια και εκτός δρόμου επιλογές

50.207 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 14/7/2016

Τα τεχνολογικά συστήματα του νέου Peugeot 3008 είναι εστιασμένα στον SUV χαρακτήρα του μοντέλου, με το ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου «Advanced Grip Control» να υπόσχεται, σύμφωνα με τα όσα λέει η εταιρεία, σημαντικές off-road δυνατότητες. Το συγκεκριμένο σύστημα ελέγχει την ελκτική πρόσφυση των μπροστινών κινητήριων τροχών μέσω πέντε διαφορετικών προγραμμάτων (Normal, Snow, Mud, Sand, ESP OFF), όπου το καθένα επιλέγεται από ένα μπουτόν στην κεντρική κονσόλα. Οι τροχοί 18 ιντσών εξοπλίζονται με ελαστικά τύπου M+S (Mud & Snow), ενώ το σύστημα Hill Assist Descent Control (HADC) ελέγχει την κατάβαση με μικρή ταχύτητα έως 3 χλμ./ώρα. 
Ενίσχυση συναντούμε και στο πεδίο των συστημάτων ασφαλείας, όπου παρόντα, μεταξύ άλλων, είναι τα συστήματα Προειδοποίησης Αλλαγής  Λωρίδας Κυκλοφορίας, Σύστημα Προειδοποίησης Πρόσκρουσης, Αυτόματη Ρύθμιση Δέσμης Φώτων, Σύστημα Προειδοποίησης για ύπαρξη οχήματος στο «τυφλό σημείο», καθώς και σύστημα Ενεργού Cruise Control με δυνατότητα αυτόματου φρεναρίσματος.

Tags: PEUGEOT 3008
 
  • anti-vw

    Πανέμορφο,και φυσικά αξιόπιστο,με την κλασσική γαλλική άνεση και πρωτοτυπία,ασχέτως αν τα fashion victims και όσοι παραμυθιάζονται θα επιλέξουν το απρόσωπο-αχρωμο και αναξιόπιστο vw tiguan.

      15
  • Vas

    Συγχαρητήρια στους Γάλλους που τόλμησαν κ τα κατάφεραν να δώσουν ενα τόσο καλό προϊόν από όλες τις απόψεις στην αγορά. Εν αναμονή των πρώτων αυτοκινήτων στην αγορά και μεγάλο στοιχειμα η τιμή του! Επίσης μεγάλο το ερωτηματικο για αγορα μεταξύ 1.6 diesel και 1.2 βενζίνης καθώς εκτιμώ ότι η τιμή θα έχει μια διαφορά της τάξης των 2500+euro (με το diesel αακριβότερο).

      14
  • GreekBoy

    Ότι πιο όμορφο και ουσιώδες έχω δει σε SUV. Ελπίζω να είναι και αξιόπιστο. Αν και Ιαπωνόφιλος, αν αγόραζα αυτοκίνητο θα το "ρίσκαρα" ευχαρίστως για το νέο 3008. Ευχαριστώ

      11
  • citroart

    ΑΥΤΟ, ΠΡΑΓΜΑΤΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΟΝΕΙΡΟ!!! ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΚΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ,ΕΧΕΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ,ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΡΩΤΕΥΘΕΙΣ ΞΑΝΑ....

      10
  • markos

    Εχω την τυχη να το δω απο κοντα λογω δουλειας.Ειναι πανεμορφο και δεν μπορει να πλησιασει καν καποιος στον εσωτερικο σχεδιασμο του.Ομως γιατι παντα υπαρχει ενα ομως οι τιμες θα ειναι απο οτι λενε οι εμποροι αρκετα πικαντικες..

      4
  • Μάνος

    Πανέμορφο μέσα/έξω το 3008 χτυπάει στα ίσια τον ανταγωνισμό, και έχει τέλειο εσωτερικό! Ευχαρίστως θα το έπαιρνα, πολύ ολοκληρωμένο!

      3
  • dimitris

    Οι Γάλλοι τελικά κάνουν την επανάσταση......αυτη η αξιοποιστία τους να μην είχε προβλημα θα ηταν νούμερο 1 παγκοσμίως.

      3
  • Aggelos

    Βλέπεις αυτό το αμάξι όνειρο πραγματικά και μετά βλέπεις το tinguan,x1 bmw,audi Q2,και γελάς...Ηpeugeot απλά ξέφυγε πρώτα στην αξιοπιστία με τους καινούριους κινητήρες και τώρα με την ποιότητα και το σχέδιο.

      2