Το νέας γενιάς i-Cockpit ενθουσιάζει με την μοντέρνα εμφάνισή του και την οθόνη αφής 8 ιντσών που ξεχωρίζει στην κεντρική κονσόλα.

Εσωτερικό-χώροι: Πλήρως ψηφιακό και με περισσότερη άνεση

50.203 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 14/7/2016

Το νέας γενιάς i-Cockpit συναντάται για πρώτη φορά σε ένα μοντέλο της Peugeot και ενθουσιάζει με την μοντέρνα άποψη που αποτυπώνεται στον υπερυψωμένο πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών με υψηλής ανάλυσης γραφικά, στο ακόμη πιο κόμπακτ βολάν, όπως και στην οθόνη αφής 8 ιντσών στην κεντρική κονσόλα. Τη μοντέρνα εικόνα του 3008 ενισχύει ακόμα περισσότερο το τιμόνι σε σχήμα εξάγωνου, καθώς και η χρήση νίκελ λεπτομερειών.  
Όσον αφορά στους χώρους της καμπίνας, η αύξηση του μεταξονίου, έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση των εσωτερικών χώρων, προσφέροντας περισσότερο χώρο για τα γόνατα των πίσω επιβατών. Παράλληλα  και το πορτ-μπαγκάζ έχει μεγαλώσει κατά 90 λτ., φθάνοντας στα 520 λτ. συνολικά. Ανάμεσα στα χαρακτηριστικά του νέου 3008 ξεχωρίζει και η δυνατότητα επιλογής ενός αναδιπλούμενου ηλεκτρικού πατίνι ή ενός αναδιπλούμενου ηλεκτρικού ποδηλάτου, που έχουν σχεδιαστεί για να χωρούν ακριβώς στο χώρο αποσκευών, φορτίζοντας μάλιστα τις μπαταρίες τους όταν το αυτοκίνητο κινείται. 

Tags: PEUGEOT 3008
 
  • anti-vw

    Πανέμορφο,και φυσικά αξιόπιστο,με την κλασσική γαλλική άνεση και πρωτοτυπία,ασχέτως αν τα fashion victims και όσοι παραμυθιάζονται θα επιλέξουν το απρόσωπο-αχρωμο και αναξιόπιστο vw tiguan.

      15
  • Vas

    Συγχαρητήρια στους Γάλλους που τόλμησαν κ τα κατάφεραν να δώσουν ενα τόσο καλό προϊόν από όλες τις απόψεις στην αγορά. Εν αναμονή των πρώτων αυτοκινήτων στην αγορά και μεγάλο στοιχειμα η τιμή του! Επίσης μεγάλο το ερωτηματικο για αγορα μεταξύ 1.6 diesel και 1.2 βενζίνης καθώς εκτιμώ ότι η τιμή θα έχει μια διαφορά της τάξης των 2500+euro (με το diesel αακριβότερο).

      14
  • GreekBoy

    Ότι πιο όμορφο και ουσιώδες έχω δει σε SUV. Ελπίζω να είναι και αξιόπιστο. Αν και Ιαπωνόφιλος, αν αγόραζα αυτοκίνητο θα το "ρίσκαρα" ευχαρίστως για το νέο 3008. Ευχαριστώ

      11
  • citroart

    ΑΥΤΟ, ΠΡΑΓΜΑΤΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΟΝΕΙΡΟ!!! ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΚΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ,ΕΧΕΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ,ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΡΩΤΕΥΘΕΙΣ ΞΑΝΑ....

      10
  • markos

    Εχω την τυχη να το δω απο κοντα λογω δουλειας.Ειναι πανεμορφο και δεν μπορει να πλησιασει καν καποιος στον εσωτερικο σχεδιασμο του.Ομως γιατι παντα υπαρχει ενα ομως οι τιμες θα ειναι απο οτι λενε οι εμποροι αρκετα πικαντικες..

      4
  • Μάνος

    Πανέμορφο μέσα/έξω το 3008 χτυπάει στα ίσια τον ανταγωνισμό, και έχει τέλειο εσωτερικό! Ευχαρίστως θα το έπαιρνα, πολύ ολοκληρωμένο!

      3
  • dimitris

    Οι Γάλλοι τελικά κάνουν την επανάσταση......αυτη η αξιοποιστία τους να μην είχε προβλημα θα ηταν νούμερο 1 παγκοσμίως.

      3
  • Aggelos

    Βλέπεις αυτό το αμάξι όνειρο πραγματικά και μετά βλέπεις το tinguan,x1 bmw,audi Q2,και γελάς...Ηpeugeot απλά ξέφυγε πρώτα στην αξιοπιστία με τους καινούριους κινητήρες και τώρα με την ποιότητα και το σχέδιο.

      2