Μεγάλη γκάμα κινητήρων για κάθε ανάγκη, προσφέρει η Peugeot.

Κινητήρες: Από 1,2 έως 2 λίτρα

50.201 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 14/7/2016

Στο πεδίο των κινητήρων το νέο 3008 θα προσφέρεται με 8 νέα μηχανικά σύνολα, τρία βενζίνης και 5 πετρελαίου. Στους πρώτους, συναντούμε τον 1,2 turbo των 130 ίππων, ο οποίος προσφέρεται με μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων και τον 1 .6 THP 165 ίππων, ο οποίος συνδυάζεται με 6άρι αυτόματο κιβώτιο. Στους diesel, υπάρχουν οι γνωστοί, 1,6 BlueHDi με 100 και 120 PS, με τον πρώτο να συνεργάζεται με 5τάχυτο μηχανικό κιβώτιο και τον δεύτερο με 6άρι αυτόματο ή μηχανικό αλλά και ο 2λιτρος BlueHDi με 150 και 180 ίππους, όπου στο πρώτο σύνολο η κίνηση μεταδίδεται μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων και στο δεύτερο με το αντίστοιχο αυτόματο. Η σειρά των πετρελαιοκινητήρων τεχνολογίας BlueHDi συγκρατεί την εκπομπή CO2 μεταξύ 100 και 121 γρ./χλμ. 

Tags: PEUGEOT 3008
 
  • anti-vw

    Πανέμορφο,και φυσικά αξιόπιστο,με την κλασσική γαλλική άνεση και πρωτοτυπία,ασχέτως αν τα fashion victims και όσοι παραμυθιάζονται θα επιλέξουν το απρόσωπο-αχρωμο και αναξιόπιστο vw tiguan.

      15
  • Vas

    Συγχαρητήρια στους Γάλλους που τόλμησαν κ τα κατάφεραν να δώσουν ενα τόσο καλό προϊόν από όλες τις απόψεις στην αγορά. Εν αναμονή των πρώτων αυτοκινήτων στην αγορά και μεγάλο στοιχειμα η τιμή του! Επίσης μεγάλο το ερωτηματικο για αγορα μεταξύ 1.6 diesel και 1.2 βενζίνης καθώς εκτιμώ ότι η τιμή θα έχει μια διαφορά της τάξης των 2500+euro (με το diesel αακριβότερο).

      14
  • GreekBoy

    Ότι πιο όμορφο και ουσιώδες έχω δει σε SUV. Ελπίζω να είναι και αξιόπιστο. Αν και Ιαπωνόφιλος, αν αγόραζα αυτοκίνητο θα το "ρίσκαρα" ευχαρίστως για το νέο 3008. Ευχαριστώ

      11
  • citroart

    ΑΥΤΟ, ΠΡΑΓΜΑΤΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΟΝΕΙΡΟ!!! ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΚΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ,ΕΧΕΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ,ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΡΩΤΕΥΘΕΙΣ ΞΑΝΑ....

      10
  • markos

    Εχω την τυχη να το δω απο κοντα λογω δουλειας.Ειναι πανεμορφο και δεν μπορει να πλησιασει καν καποιος στον εσωτερικο σχεδιασμο του.Ομως γιατι παντα υπαρχει ενα ομως οι τιμες θα ειναι απο οτι λενε οι εμποροι αρκετα πικαντικες..

      4
  • Μάνος

    Πανέμορφο μέσα/έξω το 3008 χτυπάει στα ίσια τον ανταγωνισμό, και έχει τέλειο εσωτερικό! Ευχαρίστως θα το έπαιρνα, πολύ ολοκληρωμένο!

      3
  • dimitris

    Οι Γάλλοι τελικά κάνουν την επανάσταση......αυτη η αξιοποιστία τους να μην είχε προβλημα θα ηταν νούμερο 1 παγκοσμίως.

      3
  • Aggelos

    Βλέπεις αυτό το αμάξι όνειρο πραγματικά και μετά βλέπεις το tinguan,x1 bmw,audi Q2,και γελάς...Ηpeugeot απλά ξέφυγε πρώτα στην αξιοπιστία με τους καινούριους κινητήρες και τώρα με την ποιότητα και το σχέδιο.

      2