Τροχαία: Πάνω από 400 παραβάσεις σε μία μέρα στη Θεσσαλονίκη!

Τροχαία: Πάνω από 400 παραβάσεις σε μία μέρα στη Θεσσαλονίκη!

1.671 Επισκέψεις στο άρθρο (13/2/2024)

- Εκατοντάδες παραβάσεις μέσα σε μόλις μια μέρα
- Υπερβολική ταχύτητα και παράνομη στάθμευση οι πιο συχνές παραβάσεις
- Στους παραβάτες επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές ποινές

Εκατοντάδες παραβάσεις μέσα σε μόλις μια μέρα

Η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, με στόχο την τήρηση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, καθώς και τη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων, πραγματοποίησε στοχευμένες αστυνομικές δράσεις σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης. Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο αυτό, το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου, αστυνομικοί της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησαν ελέγχους σε οχήματα και βεβαίωσαν συνολικά 411 παραβάσεις.

Υπερβολική ταχύτητα και παράνομη στάθμευση οι πιο συχνές παραβάσεις

Ειδικότερα, από αυτές τις παραβάσεις που βεβαιώθηκαν από την Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, οι 161 αφορούσαν παράνομη στάθμευση, οι 103 υπερβολική ταχύτητα, οι 15 οδήγηση κατάσταση μέθης, οι 10 πρόκληση θορύβου από οχήματα, οι 2 παράνομη χρήση tablet αντί ταξιμέτρου από οδηγούς ταξί, άλλες 2 παράνομη μεταφορά ασυνόδευτων δεμάτων από οδηγούς ΤΑΞΙ και 118 άλλες παραβάσεις.

Στους παραβάτες επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές ποινές

Στους παραβάτες οδηγούς επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές ποινές (δες εδώ τα πρόστιμα για τις πιο συχνές παραβάσεις), ενώ παρόμοιες δράσεις θα συνεχιστούν και σε άλλες περιοχές του Νομού.

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
Audi