Κάνει τη διαφορά στη φιλοξενία

2887 Επισκέψεις στο άρθρο

Το Aqua Blu είναι ένα μοναδικό boutique hotel 5 αστέρων χτισμένο σε μια όμορφη γωνιά στο λιμάνι της Κω.

Το Aqua Blu είναι ένα μοναδικό boutique hotel 5 αστέρων χτισμένο σε μια όμορφη γωνιά στο λιμάνι της Κω. Η εκπληκτική του τοποθεσία, η μικρή απόσταση από την πόλη και η εύκολη πρόσβαση στην παραλία, σε συνδυασμό με την εξαιρετική εξυπηρέτηση και ατμόσφαιρα, κάνουν το Aqua Blu τον απόλυτο προορισμό των διακοπών σας.

Το Aqua Blu απέχει μόνο 1,5χλμ. από την πρωτεύουσα της Κω και διαθέτει κέντρο ευεξίας και εσωτερική και εξωτερική πισίνα. Οι μονάδες του είναι διακοσμημένες σε σύγχρονο στυλ και έχουν θέα στο Αιγαίο Πέλαγος ή στην πισίνα.

Τα κλιματιζόμενα δωμάτια και οι σουίτες του Aqua Blu προσφέρουν σαλόνι, μπαλκόνι και μοντέρνο εξοπλισμό, όπως δορυφορική τηλεόραση LCD και θυρίδα ασφαλείας μεγέθους φορητού υπολογιστή. Παρέχονται μπουρνούζια, παντόφλες και προϊόντα περιποίησης. Ορισμένες μονάδες περιλαμβάνουν μπανιέρα-υδρομασάζ και ιδιωτική πισίνα.

Στο εστιατόριο του ξενοδοχείου μπορείτε να απολαύσετε διεθνή πιάτα από βραβευμένους Έλληνες σεφ. Υπάρχουν επίσης εσωτερικό lounge bar και μπαρ δίπλα στην πισίνα, τα οποία σερβίρουν ποτά και εξωτικά κοκτέιλ.

Το σπα των εγκαταστάσεων αποτελείται από σάουνα, ατμόλουτρο και χαμάμ με αρωματοθεραπεία. Εκεί μπορείτε να χαλαρώσετε με διάφορες περιποιήσεις προσώπου και σώματος. Επιπλέον, λειτουργεί υπερσύγχρονο γυμναστήριο.