κ. Μάκης Βανδώρος

Avin

34195 Επισκέψεις στο άρθρο

Η Avin ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1977. Διαγράφοντας μία συνεχόμενα δυναμική πορεία ανάπτυξης, σήμερα απασχολεί πάνω από 200 άτομα, διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις αποθήκευσης πετρελαιοειδών στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας και αριθμεί περισσότερα από 500 πρατήρια καυσίμων σε ολόκληρη την Ελλάδα. Είναι μέλος του Ομίλου της Motor Oil Hellas, ενός από τους πιο δυναμικούς Ομίλους στο χώρο της διύλισης και της εμπορίας προϊόντων πετρελαίου στην Ελλάδα και στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.
Avin Diesel Best
Η προηγμένη σύνθεση του Diesel Best της Avin αυξάνει τον αριθμό κετανίου, απελευθερώνει τη δύναμη του πετρελαιοκινητήρα, ενώ ταυτόχρονα τον προστατεύει ανοίγοντας έναν νέο κύκλο επιδόσεων με εξαιρετικά αποτελέσματα. Ειδικότερα, τα πλεονεκτήματα του Diesel Best είναι: Σημαντική οικονομία καυσίμου με συνεχή χρήση, απόδοση στο maximum, βελτιωμένη ποιότητα ανάφλεξης, αύξηση απόδοσης καύσης του πετρελαίου, μείωση εκπεμπόμενων καυσαερίων και προστασία του περιβάλλοντος, καθαρά μπεκ ψεκασμού στα νέα οχήματα, αντιοξειδωτική δράση, αθόρυβη λειτουργία του κινητήρα και μείωση αφρισμού για γέμισμα ασφαλείας.

Η άποψη της Avin για την άφιξη του Diesel
Ρωτάμε τον εμπορικό διευθυντή της Avil Oil, κ. Μάκη Βανδώρο
Ποια είναι τα προϊόντα σας που υπάρχουν ή πρόκειται να λανσαριστούν για την κάλυψη των νέων αναγκών που προκύπτουν από την ευρεία διάθεση του πετρελαίου κίνησης σε όλη τη χώρα; Ποια είναι τα πλεονεκτήματα (USPs) αυτών των νέων προϊόντων, σε σχέση με εκείνα του ανταγωνισμού σας; Η AVIN απαντά στις σύγχρονες ανάγκες της πετρελαιοκίνησης με το τεχνολογικά εξελιγμένο προϊόν Diesel Best. Η προηγμένη σύνθεση του αυξάνει τον αριθμό κετανίου, απελευθερώνει τη δύναμη του πετρελαιοκινητήρα, ενώ ταυτόχρονα τον προστατεύει ανοίγοντας έναν νέο κύκλο επιδόσεων με εξαιρετικά αποτελέσματα. Πώς διασφαλίζετε (στο δίκτυο) την ποιότητα των καυσίμων σας και ειδικά του πετρελαίου κίνησης; Το Diesel Best αποτελεί προϊόν της Motor Oil Hellas, του πιο σύγχρονου διυλιστηρίου της ΝΑ Ευρώπης. Καθ’ όλη την αλυσίδα διανομής, από το διυλιστήριο έως τον τελικό καταναλωτή, το προϊόν υπάγεται σε συνεχόμενους ελέγχους ποιότητας. Το καύσιμο μεταφέρεται στο δίκτυο πρατηρίων με τον στόλο Ι.Χ. και Δ.Χ. βυτιοφόρων, εντός σφραγισμένων διαμερισμάτων, υπό συνθήκες πλήρους ελέγχου και απόλυτης ασφάλειας. Παράλληλα, από το εξειδικευμένο τμήμα ποιοτικού ελέγχου της AVIN διενεργούνται, τόσο τακτικοί, όσο και έκτακτοι δειγματοληπτικοί έλεγχοι που διασφαλίζουν παντού και ανά πάσα στιγμή την άριστη ποιότητα των διατιθέμενων προϊόντων. Σκοπεύετε να προβείτε σε αλλαγές όσον αφορά στην υποδομή του δικτύου πρατηρίων σας; Έχετε εκπαιδεύσει το δίκτυό σας για την καλύτερη απόκριση στις νέες απορίες των καταναλωτών; Η υπάρχουσα υποδομή καθώς και ο τεχνικός εξοπλισμός των πρατηρίων της AVIN, είναι καθ’ όλα άρτια για την κάλυψη των αναγκών της πετρελαιοκίνησης, υπακούοντας στην πιο σύγχρονη νομοθεσία ασφαλείας (π.χ. προστασία από διαρροές, ανάκτηση ατμών κλπ). Οι πρατηριούχοι και το προσωπικό του ιδιολειτουργούμενου δικτύου πρατηρίων βρίσκονται υπό συνεχείς διαδικασίες εκπαίδευσης για θέματα ασφάλειας και εξυπηρέτησης από το ειδικό τμήμα εκπαίδευσης της AVIN.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ