κ. Απόστολο Ψαρρό

Revoil

34194 Επισκέψεις στο άρθρο

Η Revoil είναι 100% Ελληνική Εταιρεία Πετρελαιοειδών, με μερίδιο αγοράς μεγαλύτερο του 9%. Η Revoil πουλά καύσιμα και λιπαντικά στο δίκτυο των πρατηρίων της, το οποίο αποτελείται από 532 πρατήρια πώλησης υγρών καυσίμων. Από τις αρχές του 2005, διατηρεί συνεργασία με το Εργαστήριο Τεχνολογίας Καυσίμων και Λιπαντικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, με σκοπό τον έλεγχο και την πιστοποίηση της άριστης ποιότητας των καυσίμων που διαθέτει από τα πρατήρια και τις εγκαταστάσεις της.
Dieselmax
H Revoil διαθέτει στην αγορά το Dieselmax, που χάρη στο συνδυασμό των ειδικών συστατικών του, όπως είναι το αυξητικό κετανίων, το απορρυπαντικό, το αντιδιαβρωτικό, το αντιοξειδωτικό, το αντιαφριστικό και τον ειδικό απογαλακτωματοποιητή, πετυχαίνει τα εξής αποτελέσματα.
Μείωση της κατανάλωσης, μιας και τα ειδικά πρόσθετα εξασφαλίζουν καλύτερο κρύο ξεκίνημα, αυξάνουν την απόδοση καύσης του πετρελαίου και βελτιώνουν την ποιότητα ανάφλεξης.
Μείωση του κόστους συντήρησης και αύξησης της «ζωής» του κινητήρα, μιας και αφαιρούνται οι υπάρχουσες αποθέσεις από τα μπεκ ψεκασμού (clean up) κρατώντας τα καθαρά. Έτσι, βελτιστοποιείται ο ψεκασμός τους και παραμένει όλη η μηχανή καθαρή.
Σωστή ποσότητα σε κάθε εφοδιασμό, μιας και μειώνεται ο αφρισμός του diesel με αποτέλεσμα το γρηγορότερο και πληρέστερο γέμισμα του ρεζερβουάρ.
Σεβασμό για το περιβάλλον, με τη μείωση της εκπομπής ρυπαντών και τη μείωση του θορύβου της μηχανής κατά 2dB.

Η άποψη της Revoil για την άφιξη του Diesel
Ρωτάμε τον Εμπορικό Διευθυντή της Revoil, κ. Απόστολο Ψαρρό
Ποια είναι τα προϊόντα σας που υπάρχουν ή πρόκειται να λανσαριστούν για την κάλυψη των νέων αναγκών που προκύπτουν από την ευρεία διάθεση του πετρελαίου κίνησης σε όλη τη χώρα; Ποια είναι τα πλεονεκτήματα (USPs) αυτών των νέων προϊόντων, σε σχέση με εκείνα του ανταγωνισμού σας; Εδώ και 2 χρόνια η Revoil έχει λανσάρει στην Ελληνική αγορά το πετρέλαιο κίνησης Dieselmax. Πρόκειται για μία ολοκληρωμένη πρόταση προς τις ανάγκες της σύγχρονης μετακίνησης, η οποία αρχικά αναπτύχτηκε για να καλύψει τις ανάγκες του επαγγελματία οδηγού. Πώς διασφαλίζετε (στο δίκτυο) την ποιότητα των καυσίμων σας και ειδικά του πετρελαίου κίνησης; Η Revoil από τις αρχές του 2005 διατηρεί συνεργασία με το Εργαστήριο Τεχνολογίας Καυσίμων και Λιπαντικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου με σκοπό τον έλεγχο και την πιστοποίηση της άριστης ποιότητας των καυσίμων που διαθέτει από τα πρατήρια και τις εγκαταστάσεις της. Όμως, αναγνωρίζοντας την ανάγκη του καταναλωτή για τη διασφάλιση ποιοτικών καυσίμων σε ανταγωνιστικές τιμές και χωρίς απώλεια στην ποσότητα, πρώτη ενέταξε την 1η Φεβρουαρίου 2008 πανελλαδικά, στο πρόγραμμα συνεργασίας που διατηρεί με το Ε.Μ.Π. το δίκτυο πρατηρίων με τα σήματά της και τους ποσοτικούς ελέγχους.Ελεγκτές ερευνητές που ανήκουν στην ομάδα του Ε.Μ.Π. λαμβάνουν δείγματα από την αντλία και με τη μέθοδο της λιτρομέτρησης μετρούν την ακρίβεια της παραδιδόμενης ποσότητας. Η διαδικασία είναι η ίδια που τηρείται και για τους Ποιοτικούς Ελέγχους, δηλαδή οι έλεγχοι που διεξάγονται από το Εργαστήριο του Ε.Μ.Π. είναι αιφνιδιαστικοί και στατιστικά τεκμηριωμένοι, με πλήρη ανεξαρτησία από τη Revoil, σε χρόνους και σημεία που το Πολυτεχνείο επιλέγει χωρίς καμία προειδοποίηση. Κατά την ετήσια διεξαγωγή των Ποσοτικών και Ποιοτικών Ελέγχων, η αξιοπιστία των Συνεργατών Πρατηριούχων, παλαιότερων και νεότερων, σε συνδυασμό με την υπευθυνότητα της οργάνωσης της εταιρείας, αναδεικνύουν το δίκτυο συνεργαζόμενων πρατηρίων με τη Revoil, κορυφαίο σε ποιότητα. Η εταιρεία αναπτύσσεται ταχέως ενσωματώνοντας συνεχώς νέα πρατήρια στο δίκτυο της, πάντοτε με γνώμονα την ποιότητα και αξιοπιστία των νέων συνεργατών πρατηριούχων. Ωστόσο, σε οποιαδήποτε περίπτωση εντοπισμού παράβασης η Revoil προχωρεί στην άμεση αναστολή συνεργασίας και αφαίρεση των σημάτων της διαχωρίζοντας τη θέση της. Αρχή της εταιρείας είναι η εύρυθμη και νόμιμη λειτουργία κάθε τομέα των δραστηριοτήτων της. Σκοπεύετε να προβείτε σε αλλαγές όσον αφορά στην υποδομή του δικτύου πρατηρίων σας; Έχετε εκπαιδεύσει το δίκτυό σας για την καλύτερη απόκριση στις νέες απορίες των καταναλωτών; Το δίκτυο της Revoil, που αποτελείται από 532 πρατήρια σε όλη την Ελλάδα, είναι ήδη έτοιμο και πλήρως εκπαιδευμένο για να καλύψει τις ανάγκες των καταναλωτών. Η εταιρεία μας έχει επενδύσει στο βελτιωμένο πετρέλαιο κίνησης εδώ και 2 χρόνια, με το λανσάρισμα του Dieselmax.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ