Η Kia είναι η μοναδική εταιρεία που προσφέρει 7 χρόνια ή 150.000 χλμ. εργοστασιακή εγγύηση με κάλυψη όλου του αυτοκινήτου.

Kia: 7ετής εργοστασιακή εγγύηση

20080 Επισκέψεις στο άρθρο

Η Kia είναι η μοναδική εταιρεία που προσφέρει 7 χρόνια ή 150.000 χλμ. εργοστασιακή εγγύηση με κάλυψη όλου του αυτοκινήτου. Στην περίπτωση που προκύψει οποιαδήποτε βλάβη εντός της περιόδου της εγγύησης, η Kia καλύπτει όλα τα έξοδα επισκευής, τόσο σε ανταλλακτικά, όσο και σε εργασία. Η 7ετής εγγύηση είναι μεταβιβάσιμη, μεγιστοποιώντας την αξία μεταπώλησης του αυτοκινήτου.

• Πρόγραμμα πιστότητας One Credit Visa
Χρησιμοποιώντας την κάρτα One Credit Visa με αγορά κάθε είδους προϊόντων και υπηρεσιών από οποιοδήποτε κατάστημα, κερδίζετε πόντους. Ανάλογα με το ύψος των πόντων που έχουν συγκεντρωθεί και σύμφωνα με τους όρους του προγράμματος, η εξαργύρωσή τους μπορεί να καλύψει, είτε το σύνολο του κόστους ενός ετήσιου service του αυτοκινήτου (πλήρες δωρεάν service) είτε μέρος αυτού (δωρεάν ανταλλακτικά, δωρεάν λιπαντικά).
• Πρόγραμμα επιβράβευσης πιστών πελατών Kia 5x5
Όσοι πελάτες πραγματοποιούν πέντε συνεχόμενα service στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών Kia, δικαιούνται 5% έκπτωση στην αγορά του νέου τους αυτοκινήτου Kia.
• Δωρεάν οδική βοήθεια
Παροχή δωρεάν ετήσιας οδικής βοήθειας πλήρους κάλυψης σε κάθε μοντέλο της Kia, η οποία ανανεώνεται κάθε χρόνο με την πραγματοποίηση service στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία.
• Προγράμματα ανταλλακτικών
> Μέχρι το τέλος του έτους ισχύει εκπτωτική πολιτική στα ανταλλακτικά ανάλογα με την ηλικία του αυτοκινήτου.
> Για αυτοκίνητα ηλικίας 3-5 ετών, ισχύει έκπτωση 10% στα ανταλλακτικά και 15% στην εργασία.
> Για αυτοκίνητα ηλικίας 6 ετών και άνω, ισχύει έκπτωση 15% στα ανταλλακτικά και 20% στην εργασία.
Οι παραπάνω εκπτώσεις ισχύουν στους εξουσιοδοτημένους επισκευαστές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.
• Ειδικές εκπτώσεις στα club των αυτοκινήτων Kia

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Tags: AFTER SALES
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES