Σε κάθε νέο αυτοκίνητο Volkswagen παρέχεται 2ετής εγγύηση στα μηχανικά μέρη και δωρεάν οδική βοήθεια για το ίδιο διάστημα.

VW: Επέκταση εγγύησης

20077 Επισκέψεις στο άρθρο

Σε κάθε νέο αυτοκίνητο Volkswagen παρέχεται 2ετής εγγύηση στα μηχανικά μέρη και δωρεάν οδική βοήθεια για το ίδιο διάστημα. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα επέκτασης της εγγύησης κατά την αγορά ή εκ των υστέρων με την πραγματοποίηση ενός τεχνικού ελέγχου στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων συνεργατών service.

Τι είναι το Volkswagen Life Time
Υπάρχουν τρεις δυνατότητες επέκτασης της εγγύησης μέσω του προγράμματος Volkswagen Life Time και είναι οι εξής:
• Επέκταση για δύο χρόνια της εργοστασιακής εγγύησης εξασφαλίζοντας συνολικά τέσσερα χρόνια εγγύησης, εφόσον το πρόγραμμα ενεργοποιηθεί κατά την ημερομηνία πώλησης ή μέχρι τον 23ο μήνα από την ημερομηνία αγοράς του αυτοκινήτου. Μάλιστα, για τους πελάτες που θα αγοράσουν το καινούργιο αυτοκίνητό τους με χρηματοδότηση από τη Volkswagen Bank, παρέχεται το επιπλέον προνόμιο της χρηματοδότησης και αυτού του προγράμματος.
• Δυνατότητα ετήσιας επέκτασης της εγγύησης του αυτοκινήτου για Volkswagen, ηλικίας από 23 μήνες και μία ημέρα έως 4 έτη και 5 μήνες.
• Δυνατότητα ετήσιας επέκτασης εγγύησης για Volkswagen άνω των 4 ετών και 5 μηνών έως ηλικίας 8 ετών και 11 μηνών.
• Δυνατότητα ετήσιας επέκτασης της εγγύησης του αυτοκινήτου για Volkswagen ηλικίας από 23 μήνες και μία ημέρα έως 4 έτη και 5 μήνες. Όλα τα προγράμματα Volkswagen Life διατίθενται μέσω των εξουσιοδοτημένων εμπόρων και εξουσιοδοτημένων συνεργατών service της Kosmocar.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Tags: AFTER SALES
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES