Η PANDIESEL διαθέτει 23.000 χιλιάδες κωδικούς ανταλλακτικών.

Η εταιρεία PANDIESEL AEBE ιδρύθηκε και δραστηριοποιείται στο χώρο του Diesel ανταλλακτικού από το 1960.

Τα πάντα για το diesel

31759 Επισκέψεις στο άρθρο

Η PANDIESEL αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον τομέα των ανταλλακτικών diesel, με κορυφαίας ποιότητας ανταλλακτικά, ευρύ στοκ, ενώ αναλαμβάνει και τον εξοπλισμό συνεργείων με σύγχρονα μηχανήματα. 


Η εταιρεία PANDIESEL AEBE ιδρύθηκε και δραστηριοποιείται στο χώρο του Diesel ανταλλακτικού από το 1960.Οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 1200 τ.μ. στεγάζουν τις αποθήκες και τα γραφεία της εταιρείας. Οι δραστηριότητες της εταιρείας μας περιλαμβάνουν χονδρικές πωλήσεις σε επαγγελματίες -συνεργεία επισκευής αντλιών και μπέκ πετρελαίου. Προμηθεύουμε επίσης καταστήματα ανταλλακτικών, όπως επίσης και άλλους προμηθευτές. 
Το δίκτυο πωλήσεων της PANDIESEL επεκτείνεται σε όλη την Ελλάδα, στα Βαλκάνια καθώς και την Κύπρο. Η συνεχής ανανέωση του στοκ, μας επιτρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί στη διάθεση ανταλλακτικών αλλά και στις τιμές αγοράς. Η PANDIESEL έχει κατορθώσει τόσα χρόνια να έχει άριστες συνεργασίες με οίκους του εξωτερικού, αντιπροσωπεύοντας μάρκες οι οποίες είναι ευρέως γνωστές και προτιμητέες στους επισκευαστικούς κύκλους. Η SPACO στον τομέα της στεγανοποίησης, σετ επισκευής, τσιμούχες, φλάτζες κ.τ.λ. Η MEFIN στον τομέα ολόκληρων αντλιών για πολλούς τύπους αγροτικών μηχανημάτων, καθώς και τα αναλώσιμα μέρη αυτών. Υπάρχει η MOTORPAL για ακροφύσια πετρελαίου, έμβολα και γενικά μέρη αντλιών πετρελαίου. Η BCD στις τροφοδοτικές αντλίες χαμηλής και υψηλής πίεσης καθώς και ηλεκτρικές αντλίες 12 και 24 volt.
Εκτός από τις αποκλειστικές αντιπροσωπίες έχουμε φυσικά και όλες τις άλλες μάρκες που υπάρχουν στην αγορά, όπως η BOSCH, DENSO, SIEMENS VDO,DELPHI. Οι μακρόχρονες συνεργασίες με προμηθευτές του εξωτερικού μας εξασφαλίζουν τα ανταλλακτικά όλων των τύπων σε όλες τις μάρκες στις καλύτερες τιμές. 
Οι 23.000 κωδικοί ανταλλακτικών εξασφαλίζουν την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών, γιατί το πιο κρίσιμο κομμάτι σε μια επισκευή είναι η άμεση διαθεσιμότητα.
Επίσης η PANDIESEL δραστηριοποιείται και στον εξοπλισμό συνεργείων και επισκευής αντλιών και μπέκ πετρελαίου. Και εδώ πρωτοπορούμε φέρνοντας τα πρώτα μηχανήματα επισκευής αντλιών και μπεκ COMMON RAIL, καθώς επίσης και για την επισκευή των UNIT INJECTORS PLD PDE το 1998 ανοίγοντας τον δρόμο για την επισκευή και τον έλεγχο μιας τεχνολογίας όπου μέχρι και το 2004 δεν υπήρχε ούτε εξοπλισμός, ούτε πληροφορίες. Η εταιρεία CORONA DIESEL ειδική στην διάγνωση έλεγχο και επισκευή της τεχνολογίας COMMON RAIL και UNIT INJECTORS,  η εταιρεία DETEQ όπου έχει συσκευές ελέγχου όλων των τύπων αντλιών, αλλά και η MAKTEST στα δοκιμαστήρια αντλιών είναι μερικά δυνατά ονόματα όπου αντιπροσωπεύουμε. Φυσικά έχουμε και πολλούς συνεργάτες στις προμήθειες ειδικών εργαλείων για τους πελάτες μας. 
Ενημερώνουμε τους επισκευαστές για τις υπάρχουσες, αλλά και τις μελλοντικές τεχνολογίες με την μορφή σεμιναρίων-επιδείξεις μηχανημάτων, με ειδικούς του χώρου από Ελλάδα και εξωτερικό.
Η εταιρεία μας φιλοδοξεί να γίνει γνωστότερη στους επισκευαστικούς κύκλους με συμμετοχές σε εκθέσεις αλλά και προβολές σε έγκυρα έντυπα του χώρου. 
Τέλος, η PANDIESEL AEBE θα συνεχίσει να τροφοδοτεί να ενημερώνει και να υπάρχει στον χώρο παρά τις δυσκολίες της εποχής μας πάντα στο πλευρό του επισκευαστή και των εμπορικών εταίρων μας.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ