Συντήρηση αυτοκινήτου: Φροντίδα στα μηχανικά μέρη

20205 Επισκέψεις στο άρθρο

Προϊόντα καθαρισμού και περιποίησης για τα συστήματα λίπανσης, καυσίμου, ψύξης, κλιματισμού, κιβωτίου ταχυτήτων είναι σημαντικά και δεν πρέπει να λείπουν από τη συλλογή σας. Είναι όλα αυτά τα προϊόντα που φροντίζουν τους αφανείς ήρωες του αυτοκινήτου σας. Μοτέρ, κιβώτιο, σύστημα τροφοδοσίας, κλιματισμός, χρειάζονται την προσοχή σας και τη φροντίδα σας.

Και που θα τα βρείτε; Στην PRO-TEC Hellas. H PRO-TEC Hellas δραστηριοποιείται εδώ και 20 χρόνια στην ελληνική αγορά ως επίσημος αντιπρόσωπος του Γερμανικού ομίλου BluechemGroup που κατασκευάζει πετροχημικά προϊόντα αυτοκινήτου με τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας και αποτελεσματικότητας, φιλικά προς το περιβάλλον.

Η σειρές προϊόντων PRO-TEC, BLUECHEM, AUTOPROFI περιλαμβάνουν προϊόντα καθαρισμού και περιποίησης για τα συστήματα λίπανσης, καυσίμου, ψύξης, κλιματισμού, κιβωτίου ταχυτήτων καθώς και ειδικά προϊόντα για μηχανές και σκάφη. 

Τα προϊόντα της εταιρίας είναι πιστοποιημένα από τον οργανισμό TÜV Thüringen και πλήρως συμβατά με τα πρότυπα DIN EU590 για τα καύσιμα πετρελαίου και DIN EU 228 για τα καύσιμα βενζίνης. Επίσης, κατέχουν το πιστοποιητικό "Made in Germany".

Η σημερινή θέση της PRO-TEC Hellas στο χώρο των χημικών είναι αποτέλεσμα τόσο της μοναδικής φόρμουλας των προϊόντων όσο και των εξειδικευμένων γνώσεων που κατέχει το έμψυχο δυναμικό της.
Tο επιλεγμένο και σταθερά αυξανόμενο δίκτυο συνεργατών μας πανελλαδικά είναι πρόθυμο να δώσει ολοκληρωμένες λύσεις.

H φιλοσοφία της εταιρίας προσανατολίζεται στο να προσφέρει στους πελάτες της τα μέγιστα πλεονεκτήματα στον τομέα της συντήρησης των οχημάτων, χωρίς να βλάπτει το περιβάλλον και χωρίς να αμελήσει την ανάγκη να προσφέρει καλύτερες υπηρεσίες, με σημαντική αποταμίευση οικονομικών πόρων από μέρους των συνεργείων και των τελικών πελατών.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ