Η Meguiars είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες στο χώρο της φροντίδας του αυτοκινήτου.

Εξωτερική ομορφιά: Γυάλισμα - κέρωμα - Φροντίδα

20206 Επισκέψεις στο άρθρο

Αν μη τι άλλο το γυαλισμένο αμάξωμα χωρίς γρατσουνιές και σημάδια χρόνου είναι το πρώτο πράγμα που κοιτάμε σε ένα αυτοκίνητο. Και σε αντίθεση με αυτό που πιστεύουν πολλοί, ότι αυτό το αποτέλεσμα είναι προϊόν επαγγελματικής φροντίδας, υπάρχουν και εταιρείες που παρέχουν προϊόντα επαγγελματικού επιπέδου σε ιδιώτες. Μία από αυτές είναι και η Meguiar`s.

Η Meguiar`s είναι μια εταιρεία που μετράει περισσότερα από 100 χρόνια στην φροντίδα του αυτοκινήτου και πλέον θεωρείται από τις κορυφαίες στο είδος της.Τα προϊόντα της απευθύνονται τόσο σε επαγγελματίες όσο και ιδιώτες που θέλουν το καλύτερο για το αυτοκίνητό τους. Τα προϊόντα τα οποία απαιτούν χρήση εργαλείου, άρα και τεχνική γνώση, έχουν διαφοροποιηθεί στην καταναλωτική σειρά ώστε να μπορεί ο απλός καταναλωτής να κάνει ασφαλή χρήση χωρίς να προκαλέσει τυχόν ζημιά στην επιφάνεια εφαρμογής, αλλά ταυτόχρονα να πετυχαίνει ποιοτικά αποτελέσματα που πλησιάζουν το επαγγελματικό επίπεδο.

Η παγκόσμια ομάδα της Meguiar`s απαρτίζεται από ανθρώπους με γνώση, πάθος και αγάπη για το αυτοκίνητο και παράλληλα οι σημαντικές επενδύσεις της εταιρείας στον τομέα της έρευνας και ανάπτυξης, έχουν σαν αποτέλεσμα τη δημιουργία προϊόντων σύγχρονης τεχνολογίας τα οποία ακολουθούν την εξέλιξη των μοντέρνων υλικών που χρησιμοποιούνται πλέον στην κατασκευή και βαφή των αυτοκινήτων.

Φυσικά η Meguiar`s διαθέτει σειρά προϊόντων αντίστοιχα για χειμώνα και καλοκαίρι, ώστε ο καταναλωτής να συντηρεί το αυτοκίνητό του για να προλαβαίνει τα διάφορα καιρικά φαινόμενα που επιδρούν αρνητικά. Η κάθε εποχή έχει τις ιδιαιτερότητές της – όξινες βροχές, άμμος από τη Σαχάρα, UV ακτινοβολία του ήλιου – είναι μερικά από τα φαινόμενα που αντιμετωπίζουμε σε όλη την Ελλάδα. Αντίστοιχα, υπάρχουν και τοπικά φαινόμενα σε διάφορα σημεία της επαρχίας – η ποιότητα του νερού σε πολλά νησιά και η αρμύρα της θάλασσας, οι αγροτικοί ψεκασμοί  στην ενδοχώρα κ.α. είναι μερικές τοπικές ιδιομορφίες. Αρα δεν είναι μόνο ο παράγοντας της εποχής που παίζει ρόλο στη φροντίδα του αυτοκινήτου.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ