Μεγάλη γκάμα προϊόντων περιποίησης αυτοκινήτου διαθέσιμη ηλεκτρονικά.

Επώνυμα προϊόντα με ένα κλικ

20209 Επισκέψεις στο άρθρο

Τι πιο απλό και εύκολο από το να αγοράζεις τα προϊόντα φροντίδας και περιποίησης του αυτοκινήτου σου ηλεκτρονικά. Εύκολα, απλά, γρήγορα και οικονομικά. Αυτό ακριβώς κάνει η εταιρεία CrystalShine η οποία μέσα από το ηλεκτρονικό της κατάστημα παρέχει μία ευρεία γκάμα προϊόντων φροντίδας, περιποίησης και συντήρησης αυτοκινήτου, καλύπτεται ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Η εταιρία CrystalShine ιδρύθηκε το Δεκέμβριο του 2008 με σκοπό να παρέχει την αρτιότερη και καλύτερη περιποίηση για το αυτοκίνητό σας. Για το σκοπό αυτό δημιούργησε τον κατάλληλο χώρο αλλά και το ηλεκτρονικό της κατάστημα. Ο εξειδικευμένος τεχνολογικός εξοπλισμός σε συνδυασμό με τα κορυφαία προϊόντα των συνεργατών της και το μεράκι της για διαρκή τεχνολογική εξέλιξη αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για ένα άψογο αποτέλεσμα/αυτοκίνητο. 

Αξίζει να αναφέρουμε πως η CrystalShine συνεργάζεται την τελευταία επταετία με την 3Μ στο τομέα των αντηλιακών μεμβρανών τόσο των αυτοκινήτων όσο και των κτιρίων και στις επενδύσεις carbon. 

Μέσα από το ηλεκτρονικό της κατάστημα μπορεί ο καθένας να έχει άμεση πρόσβαση σε προϊόντα περιποίησης αυτοκινήτου των κορυφαίων εταιριών του χώρου στις πιο ανταγωνιστικές τιμές και δυνατότητα αποστολής σε κάθε γωνιά της χώρας. 3M, Meguiar`s, Wurth, Williams είναι μερικές από τις κορυφαίες εταιρίες των οποίων τα προϊόντα διατίθενται καθημερινά  στο www.crystalshine-eshop.gr.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ