Καθαρισμός και Συντήρηση: Οι αποτελεσματικές λύσεις της GiPRO για τo αυτοκίνητο

Καθαρισμός και Συντήρηση: Οι αποτελεσματικές λύσεις της GiPRO για τo αυτοκίνητο

2056 Επισκέψεις στο άρθρο

Η GiPRO, μια εταιρεία με έδρα στο πανέμορφο Τορίνο της Ιταλίας, έχει καθιερωθεί μέσα από τη μακρά πορεία της στην διάθεση χημικών προϊόντων αναφορικά με το χώρο των ανταλλακτικών αυτοκινήτου και των βαρέων οχημάτων. Με συνεχή δέσμευση στην ποιότητα και την καινοτομία, έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών της παγκοσμίως.

PEDIS CAR SERVICE - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΙΔΗΣ
GENERAL INSURANCE Ε.Π.Ε. - BOSCH CAR SOUFLAS

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ DPF: Η επαναστατική λύση

G100Ο απαραίτητος βοηθός στον καθαρισμό του φίλτρου DPF
 
Το G100 είναι ένα καθαριστικό για το φίλτρο σωματιδίων DPF, που αποτελεί μια σημαντική τεχνολογική και περιβαλλοντική καινοτομία στον τομέα των αυτοκινήτων. Συγκεκριμένα, τα αναγεννητικά φίλτρα χρησιμοποιούνται στα οχήματα που είναι εξοπλισμένα με κινητήρες πετρελαίου, προκειμένου να μειώσουν τις εκπομπές ρύπων - ιδίως των σωματιδίων που εκπέμπονται από την καύση του καυσίμου.
Το DPF λειτουργεί κατά τον καθαρισμό των εκπομπών από τον κινητήρα. Τα σωματίδια που περιέχονται στα εξαερώματα του κινητήρα παγιδεύονται από το φίλτρο, ενώ οι καύσεις με υψηλή θερμοκρασία τα καίνε, μειώνοντας έτσι τις εκπομπές ρύπων. Ωστόσο, με την πάροδο του χρόνου, σωματίδια μπορεί να συσσωρευτούν στο φίλτρο, μειώνοντας την απόδοσή του. Το G100 DPF αποτελεί ένα σύστημα αναγέννησης που καθαρίζει εύκολα και γρήγορα το φίλτρο, επαναφέροντάς το στη λειτουργική του κατάσταση και εξασφαλίζοντας έτσι τη σωστή λειτουργία του κινητήρα και τη μείωση των εκπομπών ρύπων.
 
HPΥψηλή ποιότητα και τεχνολογική καινοτομία
 
Τα προϊόντα της σειράς HP της GiPRO είναι γνωστά για την υψηλή ποιότητα και την τεχνολογική καινοτομία που προσφέρουν στον τομέα των αυτοκινήτων. Οι σάκοι της σειράς HP λειτουργούν εξάλλου ως πρόσθετο υλικό που εισάγεται στο DPF του κινητήρα, προκειμένου να βοηθήσει στην καύση των σωματιδίων και να διατηρήσει την αποτελεσματικότητα του φίλτρου.
ΓιΆ αυτό το λόγο, η Gipro έχει σχεδιάσει τους σάκους με γνώμονα την υψηλή απόδοση και τη μακροπρόθεσμη αξιοπιστία, διασφαλίζοντας τη σωστή λειτουργία του DPF και τη μείωση των εκπομπών ρύπων. Οι σάκοι διατίθενται σε original ποιότητα EOLYS (υπάρχουν επίσης και σε UNIVERSAL), ενώ η Gipro έχει σχεδιάσει το αναγεννητικό υγρό σε μπουκάλια με την σειρά HP 201, με γνώμονα την υψηλή ποιότητα και την αξιοπιστία που χαρακτηρίζει όλα τα προϊόντα της σειράς HP.
 
Η φιλοσοφία της Gipro είναι να προσφέρει όχι μόνο προϊόντα, αλλά και λύσεις που θα ενισχύσουν την εμπειρία του οδηγού και θα αναβαθμίσουν το όχημά του. Με συνεχείς καινοτομίες και βελτιώσεις, η εταιρεία διατηρεί τη θέση της στην πρωτοπορία του κλάδου και προάγει τις βέλτιστες πρακτικές στον κόσμο των αυτοκινήτων.
 
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την ομάδα της Ancom ΕΠΕ- Αντιπροσωπείες.

Tηλ: 2310533540
www.ancomnet.gr
[email protected].

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

Συνεργεία αυτοκινήτων στην Αττική, Εξειδικευμένα συνεργεία, Αλλαγή Δίσκο Πλατό, Ρουλεμάν, Ιμάντας Χρονισμού, Αλλαγή Αμορτισέρ, Αλλαγή Μπαταρίας, Αλλαγή Τακάκια Φρένων, Έκδοση Κάρτας Καυσαερίων, Προέλεγχος ΚΤΕΟ, Ευθυγράμμιση Τροχών Αυτοκινήτου, Επισκευή Μίζας, Αλλαγή Φίλτρου Λαδιού, Αλλαγή Φίλτρου Βενζίνης, Αλλαγή Σετ Συμπλέκτη - Αμπραγιάζ, Αλλαγή Αναρτήσεων, Αλλαγή Λαδιών Κινητήρα Αυτοκινήτου, Τοποθέτηση Parktronic, Αλλαγή Υγρών Φρένων, Επισκευή Βολάν, Αλλαγή Εξωτερικού Ιμάντα Δυναμό, Αλλαγή Δισκόπλακες, Αλλαγή Φίλτρου Αέρα, Τοποθέτηση Φώτα Xenon, Αλλαγή Φίλτρου Καυσίμου, Αλλαγή Σετ Καδένας Χρονισμού, Συμπλήρωση Freon Αυτοκινήτου, Βιολογικός Καθαρισμός Αυτοκινήτου, Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου, Τοποθέτηση Φώτα LED, Επισκευή Καθισμάτων Αυτοκινήτου, Αλλαγή Ουρανού Αυτοκινήτου, Αλλαγή Ταπετσαρίας Πόρτας Αυτοκινήτου, Ντύσιμο Ταμπλό με Δέρμα, Επισκευή Πόμολο Ταχυτήτων, Αλλαγή Φίλτρου Καμπίνας, Ηχομόνωση & Θερμομόνωση Αυτοκινήτου, Δερμάτινη Επένδυση Τιμονιού, Επισκευή Ζελατίνας Κάμπριο, Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου, Αδιαβροχοποίηση Κουκούλας Κάμπριο, Αλλαγή Αντλίας (Τρόμπας) Νερού, Αλλαγή Τάπες Ψυγείου Νερού, Αλλαγή Σιαγόνες Αυτοκινήτου, Αλλαγή Μπουζί, Συνεργεία αυτοκινήτων στην Αττική, Αλλαγή Ακρόμπαρα Τιμονιού, Αλλαγή Ημίμπαρα Τιμονιού, Αλλαγή Μπαράκια Ζαμφόρ, Αλλαγή Λάστιχα Ζαμφόρ, Αλλαγή Ψαλίδια Τροχών, Αλλαγή Μπαλάκια Ψαλιδιών