Παρουσίαση εταιρίας ανταλλακτικών FILIPPOUPOLITIS 35 χρόνια εμπειρία με ειδίκευση στα Ευρωπαϊκά

53923 Επισκέψεις στο άρθρο

Η εταιρία ανταλλακτικών FILIPPOUPOLITIS δραστηροποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου για περισσότερο από 35 χρόνια. Η καταξίωσή της στο χώρο των ευρωπαϊκών κατά βάση ανταλλακτικών και η πολυετή της πείρα υπόσχεται την άμεση και άριστη εξυπηρέτηση των πελατών. Στο ιδιόκτητο κατάστημά της που εδρεύει στην περιοχή της Μεταμόρφωσης διαθέτει πληθώρα ποιοτικών μεταχειρισμένων ανταλλακτικών, καθώς και καινούριων εισαγωγής. Εκτός αυτού, κατόπιν παραγγελίας μπορεί να προμηθεύσει του πελάτες της με καινούρια γνήσια ανταλλακτικά σε ανταγωνιστικές τιμές.
Η εταιρία FILIPPOUPOLITIS στελεχώνεται από εξειδικευμένο προσωπικό και εξυπηρετεί άμεσα τους πελάτες της αφού στέλνει τα ανταλλακτικά αυθημερόν σε όλη την Ελλάδα και χωρίς επιβάρυνση. Για αυτό και μετά από 35 χρόνια στο χώρο των ανταλλακτικών αυτοκινήτων έχει καταφέρει να στεγάζεται σε ιδιόκτητο χώρο με εύκολη πρόσβαση και άνεση στα τμήματα ανταλλακτικών και φανοποιείας.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΘΕΜΑ SERVICE AYTOKINHTOY

  • DAMSEL– MASTER OIL (ΚΙΟΛΕΜΕΝΗ Γ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ)

    DAMSEL– MASTER OIL (ΚΙΟΛΕΜΕΝΗ Γ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ)

    DAMSEL και MASTER OIL είναι 2 επώνυμα Brands λιπαντικών οχημάτων με ευρεία γκάμα για επιβατικά και ελαφρά φορτηγά, βαρέα οχήματα, μηχανήματα έργου και καΐκια. Αποτελούν δημιούργημα της ελληνικής επιχείρησης ΚΙΟΛΕΜΕΝΗ Γ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ και διανέμονται παγκοσμίως. Διαθέτουν τις αδειοδοτήσεις API και ACEA.
     2321065210 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ